Funhouse vlog.



Där. Aldrig mer Vlog inlägg. Aldrig. Helt jävla useless. Tog mig ungefär fyra timmar, 20 minuter varav 15 till tre misslyckade videos med webcameran, som inte ville låta ljudet fungera, en halv timme till att redigera filmen. En timme till att försöka konvertera WVM filen till rätt fil (visste inte vilken som var rätt, vilket då var MOV). Yttligare en timme till att ladda upp för att få veta om det är rätt fil eller inte, för om det inte var rätt så vart den för stor. Och sedan en massa slötid där emellan. 

Bitch varning här. 

I bakgrunden hörs Pink - Funhouse

Och inte fan har jag hållt på med de läxor som jag borde ha gjort, nej nej, maten har redan blivit tillagad och uppäten. GaAH! 

Jordgubbar.. mumms.. 


Pet my feet, give me an orgasm.

Är sjukt trött på matten. Öh men men, ni får höra mer om det i min vlogg som ska upp så snabbt jag har konverterat den från WVM till AVI. Men ehm, en sak ska jag visa er.


Är det bara jag som tycker att den här reklamen ser sjukt äcklig ut? Blä.
Finns i bla på bilddagboken.se

Lyssnar genom Pinks album Funhouse.

The Animal I've Become





Låt: Three Days Grace - the Animal I've Become

Dangerously In Love

Tänkte bara berätta att jag älskar den här bilden:





Lyssnar på Beyonce - Dangerously In Love just nu, sjukt underbar låt, var besatt av den här låten någon gång i sjuan. Eller var det sexan? Eller kanske till och med femman. Köpte albumet iaf i femman.

Battle For The Sun



Hur jävla skumt är det inte att jag kan mina viktigaste färgkoder till bloggen utantill? (jag byter alltid färgerna från youtube spelaren till min rosa färg)

Idag så stack vi då till Miranda, och synd nog så stack alla tidigt, och jag var hemma redan vid ett. Och jag fick inte ens ett hångel! :'( buhu, behöver det. Sjukt mycket.

Men iallafall. Hade roligt så länge det varade. Vi spelade kort spel. Har för mig spelet hette Regel. (?). Från två till sex skulle man antingen ge eller ta dricka (svart-ta röd-ge) Sju skulle man räkna, men inte säga sju eller något som har med sjuans tabell att göra (istället för siffran skulle man säga bög) åttan var att man fick lägga tummen på bordet när som helst under spelets gång, och den sista som lagt upp tummen fick dricka fem straff klunkar, nian var att man fick bestämma en regel till spelet (t.ex. dricka med vänster hand) tian var tema (man säger ett tema, och ska säga något som har med det att göra så snabbt tills man inte längre kommer på, och den som inte kommer på fick ta straff klunkar) knäckt var rök eller kisspaus, dam var att alla tjejer fick dricka, kung var att alla killar fick dricka och äss var att man körde vattenfall.

Gud ja. Lång text där. Är sjukt hungrig. Har lite jordnötter här men inte kommer jag bli mätt på det. :(

Såg Elin och ett par på bussen, jag gick på bussen och hälsade, sedan gick jag av och stack! Mohah, ehm, bestämde också en dejt med Evelina och matteläxa. Kul kul kul. Tror jag ska gå sova snart, tänkte att jag drar in till stan imorgon, måste köpa en trådlös mus till datorn och köpa lite strumpbyxor har lite brist på dem.

Sov sött mina älskade!


^ min låtsaskompis med en låtsas Tökiö Håtel tröja, jag med en låtsas tröja, min låtsas fågel i en låtsas bur, och min glada låtsas hund. (jo jag är lite uttråkad, förlåt för det.)

Låt: Placebo - Battle For The Sun

Take Me on The Floor



Är hos Nina nu, vi ska snart möta Evelina, och sedan dra till Miranda. Därifrån skulle vi dra vid tolv slaget. Efter det ska jag kanske möta Elin och dra till en bekant som bor alldeles nära mig. 

Gud ja, låten låten lååååååten <3 :D 

Hörs senare, ni skulle få en bild på mig, men min moster (Nina) har ingen webcam på sin dator. Synd synd, jag har en så fin klänning på mig, och så har jag sjukt snygg sminkning idag. 

Ciao!



Låt: The Veronicas - Take Me on The Floor

Motion Sickness / Nollning - Nedräkningen har börjat.



Trött. Lyssnar på Bright Eyes, lugnande. :)

Vill ni veta vad som hände i skolan idag? Jaja ni får veta ändå så.
 
Vi var på väg till spanskan; jag, Tim, Julia och Elena.
Plötsligt ser vi en lapp vi inte sett tidigare, vi kollar snabbt på den, men något fastar: SP0B. Vi skriker: DET ÄR JU VÅR KLASS! (SP1B), vi läser, kollar på bilden, skrattar lite nervöst. It's coming.



Vi har spanska, vi slutar, går ner till skåpen för att ta böckerna till nybörjar språket; i mitt fall tyska.

Vi möts av fler lappar.



Och för att vi är språkelever står det såhär på vissa lappar.


.. Fortsättning följer. ;)

Som jag har hört ska tvåorna göra en fest, det låter inte så farligt, men det måste finnas någon hake i det hela. Spännande.

Låt: Bright Eyes - Motion Sickness (låten slutar plötsligt, det är för att den är gjort till en animation i YouTube, men jag hittade ingen bättre version)


Decode


Till den här artikeln säger jag bara: Vad i helvete?
  1. En dildo? Kom igen. Twilight hysterin går över gränsen.
  2. Jag skäms att jag älskar böckerna (vilket jag gjort sedan åttan, lååångt innan filmen ens var planerad)
  3. Den glittrar och är rosa! Vampyr känsla? Nej?
  4. DEN ÄR KALL! Vem fan vill ha en isdildo stoppad i sig?
           Nej då gillar jag tanken av en varulv istället. Varmt och skönt.
Herre jävlar.

Låten Decode som var med i soundtracket.



Låt: Paramore - Decode

Oh My God

Ehm, har ju inte direkt blivit friskare under natten. Men idag är jag glad, jag ville ha regn och lite kallare väder så jag kunde ta på mig ett par lite varmare kläder. Ich bin happy, för det regnar här i Stockholm. :D

Ska dra om tio min. Tänkte bara göra en liten updatering. Jag slutar tio över fyra idag, är nog hemma vid fem tiden då. Så en updatering senare. :)



Låt: Ida Maria - Oh My God

Spindelmannen?

Juste, i Fredags läste jag metro när jag var päväg till Kärsön. Ni har väl säkert hör talas om "Spindelmannen", han som klättrar upp till höghus och går in genom fönstret och stjäl värdefulla saker från lägenheterna. Men men, i fredagens Metro sa de något så förbannat dumt. Ska citera.

"Det ska vara en smidig mansperson som slagit till på måfå där han sett öppna fönster. Därför vet vi att det är en man."

Allvarligt? Det är en man för personen i fråga är smidig, och har sett öppna fönster? Var är logiken i det? Jag vart så irriterad. Det kändes som om de sa: En kvinna kan inte vara så smart att hon klättrar upp där hon ser ett öppet fönster. Okej hela skiten är absurt men jag vart irriterad. Och i hela texten skrev de han, men ingenting antyder på att det är en man.



Det här är lite bort från ämnet Musik, men jag vart bara så irriterad när jag läste, att jag sa åt mig själv att skriva om det i bloggen. Och nyss såg jag tidningen och kom på det. Så där serni. Han vem som nu än sa det, Sven Hallsjö? VADÅ SPINDELMANNEN, det kan ju lika gärna vara catwoman, hon klättrar ju sådär superbra.

Såg ni artikeln om vart någon man med makt, ehm vad var han? Han skyddade iaf offer i rätten. (All samhälls lära från nian har runnit ut i sanden) han sa att det knappast är en våldtäckt om kvinnan säger nej i ett förhållande och mannen kör på ändå. Helvete, ibland blir jag bara sur.

Tack och god natt för mig. Måste gå lägga mig. ;) :)

Tystnad är underskattat.

Mamma duschar, och jag tror jag kommer pissa på mig, ingen rolig känsla!

22.22 - Jag önskar ..

Ehm engelskan är gjord, hittar dock inte översättningen på ett ord, hittar inte ens det ordet på min favorit sida: dictionary.com .. En suverän sida, verkligen om man hittar en massa ord och inte vet vad de betyder eller hur de ska uttalas, jag går alltid in i den sidan. Den är fantastisk, jag läser en massa engelska saker i nätet så.. Ibland så finns det ord jag inte förstår.

Mamma är klar i duschen .. Wohou. Tänkte bara skriva något onödigt, för jag var uttråkad. Ingen musik är på. Kollade på någon video var någon dansade och pausade musiken, och har inte orkat trycka på play.

Ibland är tystnaden underskattad. Vill ha tystnad så att huvudvärken ska gå över. Jag håller på blir förkyld. Näsan är täppt ont i halsen ont i skallen trött i kroppen, ah Ich liebe. Nicht. Men men. Ska gå kissa nu, jag drack två och en halv (halv liters) glas te för halsen. And it goes right through.

Be Calm

Ligger på sängen och gör Engelska läxa, glömde matteboken i skolan, annars skulle jag nog jobba med tal. Gah. Blir dubbelt så mycket imorgon då. Men jag gör engelskan så behöver jag inte tänka på det.

Jag hann inte updatera imorse, jag skulle vakna sex men snoozade till kvart över. Jag klädde på mig, sminkade och sådant, åt frukost, och så var det ca tio minuter innan jag skulle dra, men det var för lite för att börja hålla på med datorn. Så jag var social med min lilla syster. :) Ehm.

Idag gick vi enligt schema till kl 14.20, efter det var det elevaktiviteter, vi vart uppdelade i grupper vart det fanns en från varje klass. Vi sprang runt i skolan och svarade på frågor och gjorde uppgifter. Jobbit värre, har ni någon sin varit i Södra Latin? Då vet ni hur varmt det är i skolan, och hur GALET många trappor det finns. Slutade vid halv fem. Gick med Jojo till Södra Station (hon bor alldeles nära) och så tog jag tåget kvart i hemåt. Var hemma vid tio över.

Babblade med mamma. Mamma lagade mat, åt, nu läxor. Tänkte bara sammanfatta dagen. Nu lyssnar jag på lite indie, försöker slappna av, känner mig stressad utan skäl. Jepp. Passande så heter låten jag lyssnar på Be Calm. Hah. Ganska roligt sammanträffande.





Låt: Fun - Be Calm

I Gotta Feeling

Jag älskar min skola och min klass. :D

Imorgon börjar jag dagen med Tyska, sedan engelska, spanska, luch, matte, och sedan matte igen sedan elevaktiviteter. :)
Tror morgondagen inte blir så strängt, för böckerna till språken (spanska och tyska) ska nog delas ut, och så kan inte matten vara så hemsk första gången.. Hoppas jag. Sedan har vi ehm, engelska med klassen, och jag gillar min klass. Elevaktiviteter låter ju också helt okej. 

Fan jag måste gå köpa ett lås. Fy. Vi fick våra skåp idag. 

Vet ni vad? Jag gjorde en video blogg imorse, men hann inte ladda upp den innan jag skulle dra. Lite tråkigt. Jag kämpade med den, så att den inte blev helt skit. Sånt suger ju. Haha :D




Bytte kläder när jag kom hem, trodde jag skulle dö av värmeslag hemma, asvarmt i lägenheten. :) Jag ska till Tumba Centrum och låsshoppa, behöver ett lås till skåpet, skulle behövt det idag, men imorgon kommer jag behöva det mer.. Så I really have to go buy one..


 
Jag säger bara såhär att jag brukar inte gilla Black Eyed Peas men den här låten känns chill. :) Min kusin sa att jag skulle YouTube'a låten, så jag gjorde det, och just nu är det vad jag lyssnar på. Den är faktiskt helt okej. Chill-låt. :)

Godmorgon!

God morgon bloggen.

Klockan är fem i sju, och jag sitter i köket och äter frukost och bloggar. Gjorde ett lamt försök till av en video blogg. Pinsam värre. Ehm, jo så att den gick inte så värst bra, jag pratade i ca fyrtio sekunder, och så när jag skulle trycka på stopp började skiten filma. Japp, så jag sket i det hela. Kände mig bara dum när jag sitter själv hemma och pratar med datorn. Jojo, tjena mentalsjukhus.

Ehm, jag berättade i videon som aldrig filmades att jag har ett svenska diagnosiskt prov idag. Hoppas på att det ska gå bra. Så har vi göra något annat idag också, kommer inte ihåg vad, tror vi skulle få skåp och böcker.

Imorgon har jag min tyska lektion om jag minns rätt! :D Jippii. :D

Ehm jo juste, jag sa också att jag lyssnar på Tokio Hotels första album. Just nu spelas Jung und nicht mehr Jugenfrei .. :)


This Love

Vet ni vad jag hatar, att jag aldrig faller för någon, jag minns fan ta mig inte när jag sist var kär. Måste ha varit någon gång i sjuan sist. Och det är vadå? Fyra år sedan. Hatar det. Jag hatar det. Jag vill gilla någon och känna det där pirriga när man ser den personen, tänka på den personen när man ska plugga och vilja engagera mig i en person tillräckligt mycket för att bli ihop med någon. Jag har varit ihop med folk jag inte ens har gillat, och sedan gjort slut efter ca en månad.



För en otroligt bra live version av låten klicka här.

Låt: The Veronicas - This Love

99 Red Balloons

Trött Trött Trött, och jag har ont i kroppen, träningsvärk från gårdagen. Vi var i Kärsön alla vi ettor och våra lärare. Vi gjorde en massa tillits övningar och sådant, askul! Vi spelade basket med en badboll (och senare med en basketboll), hur kul som helst, alla kämpade och löjlade sig. Überkul!

Ska försöka övertala mamma att vi ska åka till IKEA börjar tröttna på det här att mitt rum ser ut som en soptipp, har lådor lite varsom helst, och kläderna får inte plats i byrån så de är i resväskan och på golvet. Not nice. Men så är det när man har flyttat.





Hahah dåligt redigerad; jag vet, men jag var uttråkad. Så kom mamma in och sa: Vadå uttråkad? Kolla på ditt rum, du kan ju börja och städa. Det är ju så kul, knappast, kommer ju tråka ut mig mer. HAHA

edit. fick en kommentar om att det här inte är orginalet, och det vet jag, men jag gillar inte orginalet av Nena det är för mycket åttiotals pop för min smak, hallåå, klart jag, tyskland älskaren, vet att den här låten är Nena orginal, verkligen då Nena var Bills stora idol när han var mini.. -.-' :D Orginalet: Nena - 99 Luftballons.

Låt: Goldfinger - 99 Red Balloons

Tokio Hotel - Humanoid - Leaked

Standalone player

Jag var snäll och gjorde en lista med de låtar jag hittade, om jag hittar fler updateras listan. :)

I listan nu finns:
  • Automatisch
  • Automatic
  • Pain of Love
  • Dark Side of The Sun
  • Love and Death
  • Human Connect To Human
Stay Tuned. ;) 

Desto mer jag lyssnar på de nya låtarna gillar jag dem. :) That's good, I guess.

Pain of Love



Fake eller inte ni får höra den. Jag menar. LYSSNA! Det är Tom som sjunger, inte helt säkert men det är teorier fans har. Jag tror verkligen inte att det är Tom, det måste vara Bill, fast med en djupare röst. Eller så är det bara en fake version, men jag tror inte det, lyssna på hela låten. På slutet hör man mer än vad man har hört på kort klippen, och ehm. JAG BLIR DUM I HUVUDET! Vad har hänt med mitt favorit band?

Helvete. Jag vet inte längre vad jag tror att albumet kommer bli.

edit. Hittade Dark Side of The Sun också, den är, tack och lov, bra. :D

edit 2. Vad fan är det med mig? Nu när jag lyssnat på Pain of Love ett par tio hundra gånger så är jag helt kär i det sättet Bill sjunger i den här låten, precis som med Love and Death, var jag skeptisk först, men sen tyckte jag att det lät så förbannat bra. :)



Låt1: Tokio Hotel - Pain of Love
Låt2: Tokio Hotel - Dark Side of The Sun

Jag väntar till de tyska versionera, och det tyska albumet, gillar oftas alltid deras låtar bättre på tyska. Ska gå YouTube'a lite och kolla om jag hittar några nya låtar av dem. :) Om jag hittar så lägger jag upp dem också. Såklart.

Om YouTube nu tar bort låtarna (vilket säkert kommer ske, så har jag gjort en spellista, ni hittar en länk till den i det här inlägget)

Automatisch/Automatic

Full versions:

Tokio Hotel -
Gillar dem inte alls, tyska versionen funkar precis, men nej, gillar Love and Death mer då. Tur att jag vet att Pain of Death och Dark Side of The Sun är bra låtar, annars skulle jag nog tappa intresset för det nya albumet, gillar inte den här låten. Men det är som Tokio Hotels gamla låt Break Away / Ich Brech Aus, nästan allas favorit och jag bara så grovt ogillar den låten. En av de få låtarna av Tokio Hotel jag inte gillar, men så är det med alla artister/band, man kan inte gilla alla låtar.

edit. You've got to be kidding me, vad fan har hänt med Tokio Hotel?! Jag hittade en full version av Pain of Love, och jag ber till den gud jag inte ens tror på att det inte är dem. Fy helvete vad dålig. Det känns som om jag kan börja gråta. Jag menar, Bill lät inte som sig själv i verserna, hur hemskt är inte det?! JAG MENAR HAN SJÖNG MED EN GANSKA DJUP OCH MÖRK RÖST! VAD I HELVETE LIKSOM!

edti2. HERRE JÖSSES DET ÄR TOM SOM SJUNGER! VAD I HELVETE SÄGER JAG! .. -.-'


Real World



Trött trött TRÖTT! Vaknade för en halvtimme sen. Galet. Ska dra om lite över en halv timme. Måste sminka färdigt mig, och klä på mig, och käka frulle. Så jag fortsätter nu. Försöker vakna upp med lite musik, as usual.

Låt: The All-American Rejects - Real World

edit:

jag ska dra alldeles strax.. :) Ciao



See The Light

Jippiii, extas!

Jag fick ju till och med färdig del 17 av Allvarligt, jag menar när var det sist jag updaterade på den historien? Någon läsare (som läser Allvarligt) sa 4-5 månader, har fått en hel del klagomål, men har inte haft någon inspiration under den senaste tiden.

Men nu känns allt bra, och orden flyter på nu. Det är ju fantastiskt säger jag! :D 





Låt: Green Day - See The Light

(Vet ni jag har aldrig varit ett Green Day fan, men jag har deras album, så den här spelas just nu, not nice)

Sov Gott folk.

I Am Bored.


Jag är bara uttråkad, så jag tänkte störa er kväll med det. :) Kolla bara hur snygg jag var idag efter skolan, när jag hade tråkigt och testade min nya läppstift/glans.. :)

Lyssnar på: Placebo - Teenage Angst

Prisoner

Jag har så fastat för Jeffree Star igen, inne i en Star-fas nu igen. :) Hans nya album kommer ut om 32 dagar. Jeij!

Juste jag älskar min nya skola! :D Och jag bodde visserligen tillräckligt långt ifrån skolan för att få Busskort. Wohoou.. :D Jag har varit i extas hela dagen. En bra dag alltså.

Jeffreeeeeeeee Staaaar.. ♥



 I Know this seems so Wrong
 but I'm just a lovesick criminal

You can arrest me baby
I don't wanna leave,
Lock me up, throw away the key.
I don't care if I'm in trouble deep,
I'm addicted to your love.



Låt: Jeffree Star - Prisoner

Wish Me Good Luck ..

Jag drar nu, wish me good luck.


One of The Boys



Jag är trött. SKa dra till skolan om en halv timme. Men ni, tänk hur ovanligt det här är: Jag är vaken och klockan är inte ens åtta!

Funderar på att byta tröja.



Lite Katy Perry för att vakna, ska gå käka frulle nu, ciao!

Låt: Katy Perry - One of The Boys

Lollipop Luxury



Ska färga håret nu..

O-M-G, L-O-L,
It's true that Sex will always sell.




Låt: Jeffree Star - Lollipop Luxury

Insanity

Imorgon börjar skolan! Nervööööös!

Tihihihi! Idag blir det en snabbis till Willy:s, måste köpa hårfärg och bleka bort utväxten. Idag har vi tvättstuga också, så jag tar den första rundan för mamma slutar vid sex och tvättstugan är klockan fem. Tänkte dra till HM en snabbis, behöver ny mascara, och tänkte kolla efter en läppglas som är mer som ett läppstift. I need it.

Skulle ha åkt till Finland i helg, min ena kusin fyller arton, men det blir inget av för jag behöver köpa busskortet för att kunna ta mig till skolan, lite mer nödvändigt, tyvärr.

:

Vi hörs senare! Ciao!

Låt: Darin - Insanity

...

Förlåt för att det har blivit så mycket TH snack den senaste tiden, men det är ungefär det som rört sig i min skalle nu under de senaste dagarna (förutom det faktumet att skolan börjar om 2 dagar!)

JAg var i centrum idag, och hämtade upp ett paket från HM, lite nya snygga höst kläder mohahah :D Så köpte jag en kalender också, bra att ha när skolan börjar. Annars har jag inte gjort mycket alls, än att lyssna på Tokio Hotels nya låt, och väntat på att snuttarna av Automatisch/Automatic skulle komma.

Jag ska gå käka något.


Automatisch/Automatic





Låt1: Tokio Hotel - Automatisch
Låt2: Tokio Hotel - Automatic

Jag tycker Love and Death, Pain of Love och Dark Side of The Sun låter bättre än det här.

Det står 6 Oktober för när albumet ska släppas på den engelska sneakpeak'en, men så som jag hört ska den Tyska versionen släppas redan den 2dra Oktober. Förvirrande.

Lauren Caught My Eye





Snyggdag idag, känner mig snygg.. Jag ska gå hämta ett paket från Centrum nu .. Kläder kläder kläder <3 mohaha.
Hörs senare!

Visste ni att The Crash är ett finskt band?

Låt: The Crash - Lauren Caught My Eye

Bill Kaulitz vs Billie Jean



He was more like a beauty queen from a movie scene
I said don't mind, but what do you mean I am the one
Who will dance on the floor in the round
He said I am the one who will dance on the floor in the round


Haha jag är ju ärligt talat helt tvungen att posta det här. Jag kan inte hålla det åt mig själv, sitter och fnittrar som en liten tolv åring igen. Vad är det med mig under den senaste tiden?

He told me h
is name was Bill Kaulitz, as he caused a scene
Then every head turned with eyes that dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round


HAHAHAHHA förlåt, hahahah :D Jag ska gå sova nu och drömma underbara drömmar. Hihihihi.



Låt: Michael Jackson - Billie Jean

Love and Death

Standalone player 

Asså jag kan inte förstå att det är Bill som sjunger, om det är han som sjunger de höga noterna så har han verkligen kommit framåt i sin sång (för han har aldrig, enligt mig, haft den rösten för att kunna sjunga så höga toner), jag älskar det sättet han sjunger (så han alltid har sjungt), men det där, det är.. Bara coolt, jag gillar det inte mycket i sig (dvs om hela sången skulle vara så), men det är coolt att han kan sjunga så högt.

Det här är då låten Kenza skrev om i sitt inlägg.. :) Jag tror inte låten kommer vara med i det nya albumet, för alla tracklists som jag sett har inte haft den här låten med.

Pain of Love och Dark Side of The Sun kommer båda vara med i Albumet. (De låtarna är underbara, eller det lilla man hört hihih)

(YouTube tar bort varenda medlem som har laddat upp låten, så jag gjorde en spellista med låten, om låten inte funkar kommentera så fixar jag det)




Can't wait for October 2nd.


Låt: Tokio Hotel - Love and Death

5.9 km.

Fy fan vad irriterande! Jag bor 5.9 km från min skola, och man måste bo 6 km ifrån sin skola för att få gratis busskort. Helvete! Jag är irriterad just nu. H-E-L-V-E-T-E.

Radar



His eyes see right to my soul
I surrender self-control
Catch me looking again
Falling right into my plan



 
Låt: Britney Spears - Radar

See You At The Club

Hahaha! Fölåt, HAHAHHAHAH.



Igår så gick jag ju till The Voice, vi kom precis när Darin kom upp på scenen, jag var askär i Darin när jag var yngre, och det sitter fortfarande i mitt blod, alltså det att förvandlas till en fnittrande tolv åring när man ser honom. Han var lika bra som alltid. Ååååh .. *drömmer mig bort till LaLa-Land med Darin* ..



Jag var en riktig stalker fan när jag var yngre, -.-' vi åkte hem till Darin jag och mina två vänner, väntade i hans port i fem timmar, såg hans syster, stack tillbaka till tunnelbanan för att åka hem, se en stor svart bil komma dit, springa snabbt som satan tillbaka till höghuset, för att bli besviken, det var inte Darin i den bilen, men precis då ser jag en taxi komma, och gissa vem som satt i den! Jo ingen mindre än DARIN himself. Han är väldigt snygg irl. Grr.. Vad var han då? Sjutton, jag var tretton eller tolv. Japp. Haha .. jaja mindre Darin snack nu Daniela.



Igår så åkte jag till The Voice med min Moster Nina och min kusin Miranda. Vi såg min andra kusin Milos där också. Fan jag har alltid tyckt att Milos är så liten, nu var han där och drack och rökte. :'( They grow up so fast.. -.-'



Jag var inte där så länge i The Voice, jag har aldrig riktigt gillat att gå till öppenfestivalerna i Kungsträdgården. Vi mötte upp min kärakära kusin Evelina, Eve hade varit på Stockholm Cruising med sin kille tidigare och kom bara för att hälsa på oss. :) Det slutade så att jag följde med Evelina till Stockholm Cruising istället för att stanna kvar i The Voice, jag ville bara se Darin.

Där satt vi under ett träd, på en rätt så torrbänk, (det regnade) mest hela natten. Vi drack och pratade en massa, jag trivs jätte mycket i Evelinas sällskap, jag och Eve kan prata lite om allt. :) Vi pratade känslor, skola, böcker, samhället, språk och "det heliga kvinnliga" (aka teorier som hela boken Da Vinci Koden handlar om)



Någonstans där emellan drickorna jag fick av Evelina och vinflaskan vi fick av Kim (vi delade den med en massa kompisar), så vart jag aspackad. Inget jag strävade efter, jag hade inte ätit ordenkligt, för jag drack inte så värst mycket, gissa hur jag såg ut när jag kom hem. Eller luktade. Fy satan.

Eftersom Evelina nästan bor granne med mig så tog hon hand om mig hela vägen från Rådmansgatan till Tuna, fy fan, Tunnelbanan och nattbussen var ett riktigt helvete. Kiitos Eve ku huolehdit musta eilen.

Mamma skrattade åt mig idag. Och sa att om det händer igen, och om Cassandra inte är hemma, så ska jag ringa till henne och så kommer hon och hämtar mig. Visst har jag en söt mamma.

Jag måste också säga, att jag brukar aldrig, ALDRIG, hamna i sånt dåligt skick, jag vet mina gränser, men igår, ja, jag var i bra sällskap och en klunk lite hit och dit, inget jag tänkte på. Fy. And kids, what have we learned today? Never drink on an empty stomach.

Låt: Darin - See You At The Club

Sticker nu! :)

Tänkte bara säga att jag sticker nu, hörs senare!

ps. är det bara jag som tycker att Kissies och Amir's bloggbråk är otroligt underhållande?


Airplanes

Idag ska jag på The Voice Festivalen.. Har inget bättre för mig tyvärr. Känns lite fjortis aktigt att dra dit, men jaja.. Laddar kameran nu, så bilder kommer senare.



Jag ska gå steka lite ägg nu. Mohahha Hejdå.



Haha jag tycker låten är så skum i början. :P Annars är den riktigt bra. :)

Låt: Local Natives - Airplanes

Ignorance



Låter så distinktivt som Paramore. (duh -det är dem) Det här är deras nya låt, och (fick precis reda på det) de har ett nytt album på väg, den släpps den 23dje September.

Jag som längtat och väntat galet till den 2dra Oktober, då Tokio Hotel släpper deras nya album Humanoid, nu längtar jag till både den nya singeln Automatic/Automatisch som ska släppas i mitten av September och Paramore's nya album Brand New Eyes.

Småklipp av Tokio Hotel albumet som har läckt ut (läckte ut för länge sedan.. I knooow)





Eller kanske Lila linser? .. hm..

Låt1: Paramore - Ignorance
Låt2: Tokio Hotel - The Dark Side of The Sun & Pain of Love


These Are My Twisted Words

Håller på och hittar ny musik nu, jag har lyssnat på samma låtar hela sommaren och jag börjar tröttna, eller inte, men jag vet att jag inte kan blogga om samma låtar hela tiden. ;) Så jag letar efter nya låtar nu. Väntar på att de ska bli klara. :)


Lyssnar på en nya Radiohead låt, den ska släppas på måndag (så stog det iaf på videon i YouTube) och den har läckt! :O :P



Funderade på att köpa bruna linser, vad tycker ni?

Låt: Radiohead - These Are My Twisted Words


Britney Spears @ Hartwall Arenan 16 Juli -09










Jag har aldrig tyckt att cirkus i sig har varit något kul, men de som framförde tricken i The Big Apple Circus var grymma, jag filmade en del men orkade inte ladda upp alla av dem.













Konsertens enda lugna låt, och en av mina absoluta Britney favorit låt börjar: Everytime.














Sista låten kom efter att publiken hade skikit "Encore" i ca tio minuter (jag var asstressad, vårt tåg skulle åka om en kvart, och jag visste inte säkert hur länge det skulle ta till tågstationen, min kusin dubbelkollade tiden, och märkte att den åker om 25 minuter, vi hann se hela Encore men fick springa som satan till tåget, som för övrigt var smått försenad, och vägen var snabbare än vad vi hade trott) en video visades innan låten spelades (en planerad encore.. duh) Womanizer var den sista låten.




RSS 2.0