Humanoid preview, alla låtar.



Preview på alla låtarna från Humanoid albumet, både tyska och engelska.

:O av det man hör av Kampf der Liebe (Pain of Love) så tycker jag att engelska är bättre! :O

Nollningen igår.

Studiedag. Nice.

Vaknade vid åtta och var förbannat törstig och mådde illa. Somnade om efter att ha druckigt vatten. Vaknade tio gick ut med Gismo. Vid elva satt jag och åt och kollade på TV, samtidigt som jag höll på med spanska. Kliade i örat. Jag hade mjöl i örat.

Vi hade nollning igår.

Vi fick:
Göra pinsamma uppgifter. Det var dock askul. Jag och en till i min grupp gjorde majoriteten av alla uppgifterna, det var sjukt kul! Jag och den enda killen i vår grupp fick göra slut i donken med mycket volym. Det var sjukt kul. Jag började sjunga everybody dance now väldigt nära en främling. Jag gick på knä framför en tio årig tjej och skrek: VÅR FRÄLSARE HAR ANLÄNDT! Jag fick rida på en mans rygg. Jag stog mitt på medborgarplatsen och snurrade och skrek hur full jag var och hur mycket jag hade druckigt (jag var nykter). Vi sålde ett par strumpor. Jag vart utskälld av kassören i Pressbyrån för att ha frågat honom på en dejt. Vi spelade luftquiddish. Vi byggde en säng, jag var madrass. Vi sjöng morslilla olle. Vi försökte få till en allsång när vi var fast i tuben, Stockholm i mitt hjärta sjöng vi. Gick till SF och sa: Vi vill se G-force 3D .. gratis. Vi var statister i filmen. Så "bråkade" vi om det ett tag. Och killen som satt i kassan förstod inte ens att G-force är en animerad film, och att man inte kan vara statist i animerade filmer. Vi hade mjölkrig. .. Jag är nästan säker på att det var fler uppgifter vi gjorde. Det där var iaf majoriteten av de uppgifter jag gjorde. :)

När vi kom till Hagaparken så fick vi göra tråkiga saker. Det äckligaste var då vi stod i ett led och hade munskölj i en mugg. Vi skulle gurgla och spotta tillbaka och ge till nästa person som fick göra samma sak tills hela ledet hade gjort det. Jag var sist i ledet och höll på spy när jag såg de som var precis innan mig göra det. Jag gjorde inte det. Jag blev för äcklad.

Efter att vi hade blivit ettor. (efter ett tal, stå på knä kyssa latin boken och få mjöl på sig så vart vi ettor) Så stack vi till donken och åt där efter drog vi oss till Jojo som hade lägenheten själv. (HON BOR SJUKT SNYGGT! i Zinkensdamm och i en sjukt stor lägenhet!) Där så umgicks vi med klassen och hade det trevlig. Jag kom hem vid två.

That was my evening. Jag har tyvärr inga bilder från kvällen. Men där har ni den i text. Jobbigt att läsa? Skit i det då.. :P :D

Fuck U

Älskar Placebo. Nya låtar i Ashtray Heart singeln. En av mina favoriter i det nya albumet var just Ashtray Heart så jag är inte så förvånad att det är den nya singeln. :* Låtarna med i singeln är ju underbara.
Jag älskar låten Fuck U i singeln.
:D

Håller på med tyskan, har ett par läxor, och om ett par veckor är det språkprovsvecka. Så jag övar lite mer på saker jag alltid glömmer. Man kan aldrig förbereda sig nog. ;)


Ich bin Glad.



Världens sötaste hund är hemma igen. :D Han åkte till mammas ex då jag kom hem från Finland, vilket var ett par månader sen, och jag var i Finland i ca. 2 månader! Jag har inte sett lill skiten på nästan fyra månader. Saknat honom <3

Tänkte bara berätta om det. :D Ska till min mosters födelsedagsfika snart. :D Mumms. ;)

Grattis så födelsedagen Marika! :D <3

EMA 2009 - Berlin

Så här röstar jag.

Best Swedish Act



Självklart röstar jag på Darin. :) Han är musikaliskt begåvad och jag var helt galen i honom när jag var yngre. :*



Best Song



Här stog det mellan Halo och Pokerface, .. Olade. Kunde inte välja. ;)



Best Live Act



Jag menar, ni såg alla showen i årets VMA .. Hennes shower är sjukt coola, och hon gör verkligen allt för konsten. :) Tycker att Gaga förtjänar det här priset. :)

Best Group



Tror inte att jag behöver förklara varför jag röstar på Tokio Hotel. 1. Mitt absoluta favorit band. 2. Jag gillar inte Black Eyed Peas så värst mycket, jag tycker Green Day är B, och Jonas Brothers gillar jag inte alls. King of Leon.. Jag har inget emot dem, men jag har hört ungefär en låt från dem. :)

Best New Act



Bästa av de som fanns att rösta på. :) Och som sagt: Lady Gaga är grym. :)



Best Female



Beyoncé är också grym. :D



Best Male



Han gör otroligt bra låtar. Det var mellan honom och Eminem jag röstade.



Best Urban



Därför röstade jag på Eminem i nästa kategori, eftersom det här också stod mellan Eminem och Jay-Z.



Best Rock



En favorit sedan jag var liten. :)



Best Alternative



Top tio bland mina favorit band. :) Inlägg om Placebo.

Best Video



Går inte att rösta på men jag hoppas på Britney. :) Kolla på videon här.

Best Push Artist



Svåraste valet hittills, stod mellan The Veronicas och Metro Station. Båda är med i top fem listan av favorit band. Metro Station såg jag live i somras. The Veronivas hemsida går jag in på varje dag, lyssnar på deras låtar sjukt ofta. I love 'em. :* Röstade på The Veronicas.

Best World Stage Performance



Hon gör fantastiskt grymma shower. Som jag sa någonstans där uppe: We all saw her Show at the VMA's.

Rösta på era favoriter här:

Tryck på EMA bilden för att komma till röstningen.

Låtar - tryck på spelaren så att ni kommer in i YouTube, där kan ni se vilken låt det är ni lyssnar på.

Humanoid på tyska.

Humanoid fick man höra för någon vecka sedan på engelska, en ganska lång preview. Nu kan man även få höra en liten sneak peak på Humanoid låten på tyska. En väldigt kort preview, låter bra så klart. :)

Jag kanske kommer låsa bloggen under ett par dagar medan jag försöker lista ut vad jag ska göra med bloggen. Men jag berättar när det eventuella lock down kommer. :)

Jag fixade en väns blogg design idag, kolla in den, den vart supersnygg! :D



Jo jag var lite uttråkad. Smink hade jag inte på mig för en halvtimme sen. Men ibland så lockar smink när man suttit (läs: legat) och bläddrat i senaste Elle .. Och mamma sa att jag var sjuk sist jag la upp en animerad bild på mig, där jag satt och drog upp och ner mina brillor. Mina käraste sommar rosa hjärt brillor. Nu fick ni mina kan-inte-andas-genom-näsan-vita-solbrillor. Enjoy.

På ehm, fjärde bilden i den andra bilden.. Så ser ni att jag har en gasbinda runt armen, det är från när jag skaffade P-stav, för att plåstret jag har under ska hållas på plats bättre, men funderar på att ta bort den. Den kliar som bara den.

Älskar Humanoid på tyska btw, fast Humanoid uttalas på ett roligt sätt på tyska enligt mig. Huh-maa-nååh-it Fast det låter roligare (blir riktigt varm inom mig när Bill sjunger <3) när Bill sjunger det, ehm, men Humanoid är mycket bättre än Automatisch/Automatic. Myyyycket bättre.

Navy Taxi



Jag ville bara lägga upp den här låten. Älskar den.

Carrying bags and a navy taxi man said
"Take your time love
'Cause you don't have to rush
'Cause it's your life and it's no one else's, sweetheart
Don't let someone put you in a box."

So I take all that other stuff that I said before
And I'm gonna make it work
'Cause I'm losing my mind and it's driving me up the wall
..



Hade idrottsdag idag, vi tog en promenad runt Djurgården.. Det var mysigt, vi satt på en gräsmatta och pratade i en timme typ. :D mys. :* Mamma bokade en tid till mig i Sesam mottagningen, redan imorgon, jag gick och hämtade ut P-stav, lånade en bok i biblan.. Och ehm, jag ser ut som en riktig förortsunge nu.. Not nice.. -.-' :P

Ska gå slänga soporna my loves.. Ciao..

And I'm stubborn and I shout and I'll cut you out
And I'll make you feel like I never wanted to make you feel


Jag älskar Kate Nash. Om hon skulle vilja bli tillsammans med mig så skulle jag bli super glad. :* Mohahha, om hon skulle fria eller något så skulle jag ta henne till Vegas och gifta mig med henne på direkten.. -.-'

Visste ni att när jag var liten så jag pådräkten istället för på direkten. Och jag sa en massa andra konstiga saker också.

Låt: Kate Nash - Navy Taxi

ps. otroligt dåligt ljud på låten, I know, men det fanns inga hela versioner av låten i YouTube. Bara en massa sugiga covers. Mohaha.

Var hälsad.

Mot tandläkaren om en halvtimme, .. Kommer vara i Söder 20 i, så får jag börja leta mig fram till mottagningen.

Jag är konstigt nog inte ens så himla trött. Sitter och äter risifrutti för vi hade en kvar hemma. :) Tänkte också göra ett par mackor för att ta med mig, slutar först sex idag. Jag har matte prov också.

Jag kommer dö.

Hejdå!

Har Jay-Z's Run This Town i skallen.

I'm addicted to the thrill, it's a dangerous love affair.
Can't be scared when it goes down, gotta problem tell me now.
Only thing that's on my mind is who gon run this town tonite.

Taylor Swift, Kanye och Beyoncé

Beyonce är en underbar kvinna.




Now That We're Done

Jag kollade fel på tiden, men när jag skulle kolla när jag skulle åka i sl.se så dubbelkollade jag tiden i mitt schema tur det, men jag fick sjukt bråttom, för jag vaknade ju en timme senare för jag trodde jag började en timme senare. Så jag klädde på mig och sprang till tåget. Kom ca tio min sent, men jag var inte ensam, både Tim och Anna kom också försent, vi gick in samtidigt, och vår gestapo lärare sa: Jahap, varför är ni sena då? *tantröst* Jag skyller på kollektivtrafiken, pendeln var sen, Tim och Anna nickade bara. :) :D Men sanningen är: Pendeln var inte sen. Mohahahha ;)

Men men.. Ehm hade bara svenska och matte, det gick brabra.. Gick genom satsdelar i sv, och fick ett provdatum till det, och i matten gick vi genom lite uppgifter som är svåra, har ju prov imorgon. Skulle stanna i skolan och gå till mattestugan, men det började läcka och jag hade inga extra skydd med mig, fick dra mig hemåt snabbt. .. Så plugga ska jag göra här hemma, dock så känner jag mig säker på det mesta i det vi ska ha prov på så det ska nog gå bra. :)

Hörs senare. Ska gå käka mohahha, tog en risifrutti till frukost.. Annat har jag inte ätit... .. .. .

Känner mig sjukt flummig. Mohahah .. Ciao!





Låt: Metro Station - Now That We're Done

Sockerhög.

Jag skulle mer än gärna kolla på VMA's i natt, men tyvärr så har jag skola imorgon, sovmorgon men anyways, och så har jag ingen TV i mitt rum och mamma sover i vardagsrummet, ska nog kolla någon repris imorgon. :* :D

Har hållt på med läxor som en galning de senaste timmarna, har hunnit göra en tyska uppsats (askort, man skulle bara berätta lite om sig själv), spanska uppgifter, matte och svenska. Måste skaffa mig ett häfte, en liten en, som jag kan andvända som läslogg, som vår svenska lärare vill att vi ska göra, för att ha anteckningar till uppsatsen senare, om vi inte har anteckningar får vi inte ens göra uppsatsen, vi har en gestapo lärare. Jag måste även gå lämna tillbaka ett par böcker till biblioteket och låna en engelska bok, eftersom vi ska lära en bok på engelska i engelskan.

jepjepjep.. Lily Allen - Everyone's at it spelas just nu.. A' Löw' höö' mjusic *Brittisk accent* .. Lalallaaaa .. :*

Jag har matte del prov på tisdag, och tyska och spanska läxan till tisdag, tandläkare under tyskan dock. Försöker göra alla de små läxorna nu så jag kan plugga matte imorgon ostört. ;) :P

Darin - Runaway spelas nu.. :P

Tahaha.. Ska få tandställning snart, scary, gör det ont? Mucho? Gaah, kommer jag kunna äta ordenkligt? .. Vad kul vet ni. Ett av mina första inlägg i den här bloggen var då jag skulle till tandläkaren och träffa specialisten som skulle bestämma om jag skulle få en check till tandreglisten.. (nej skoja bara, det vare visst inte, men i min gamla blogg skrev jag om det, och det var just den dagen jag skrev mitt första inlägg i den här bloggen, var vaken hela natten med designen, och skulle upp tidigt till tandläkaren, och sedan öppnade jag bloggen då jag hade Britney inlägget, då hade jag 199 besökare, mitt absoluta besöksrekord, måste försöka få upp min statistik igen, synd att jag aldrig orkar blogga) .. Vart i helvete är den där checken btw. .. -.-' Måste leta runt imorgon. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag.



Men men ska gå sova snart. Hörs imorgon, ska försöka updatera innan jag drar till skolan börjar ju först halv ett men jag älskar att sova.

Tchüss!

Bättre vecka nästa vecka.

Älskade kusin Evelina fyller arton idag! :D Henne firade vi igår och vid tolvslaget stack hon till en bar i stan. :* 

Hade det sjukt kul igår, hela släkten samlad och allt! Wunderschöne! :D

Nu så har mamma och Cassandra bakat blåbärspaj, och vi ska till mormor med den och fika. 

Skälet till varför jag har varit an emotional wreck den här veckan är för att jag har varit ett PMS offer, jag har käkat som en gris, skiftat humör varannan timme. Därav dålig updatering, och när jag väl har updaterat har det inte varit de finaste inläggen. Nu känner jag mig rätt så harmonisk. ;) 

Nästa vecka blir en bättre vecka ska nu få se! Men nu måste jag dra! Ciao!

Kolla vad min mentor gav mig ...

EN BILD PÅ TOKIO HOTEL MED DERAS AUTOGRAFER! Hon tolkade ju åt Tokio Hotel i tisdags, och jag har aldrig varit så arg, avundsjuk och ledsen. Jag visste inte riktigt vilken känsla jag borde ha känt, och allt kändes bara så snurrigt då. Fick veta att min mentor fick träffa dem och inte jag.

Men jag antar att it was meant to be. Jag fick ju deras autograf. :) Jag hade gått och frågat min mentor den tisdagen ifall det var hon som tolkade åt dem, och jag var så nära på att börja gråta, och jag antar att hon såg det, men idag så såg hon mig när jag var päväg till skolan och hälsade på mig, och frågade om jag gillade Tokio Hotel, jag förklarade att det är mitt favoritband. Och hon berättade att hon fick lite saker från dem. .. Jag vart helt !!!!! .. Och så tar hon fram en pärm, och sa någonting om bilder. Så ger hon mig en bild, OCH JAG SER ATT DE HAR SKRIVIT UNDER DEN! DERAS AUTOGRAFER! Jag stog och typ darrade och mumlade (snarare skrek) tacktacktackatack! och hon bara skrattade. :D

Så frågade hon om jag läser tyska, så berättade jag att jag läser steg ett nu, och så kollade jag på bilden och sa pga dem, och visade bilden hon log. :D jeij JAG HAR DERAS AUTOGRAFER! (jag har ramat in den nu)



Jag redigerade bort mig, eller ja nästan, för jag ser helt retarded ut just nu.. ;) :D

ICH BIN GLÜCKLICH!

Insparksfest

Insparksfest om två timmar, måste göra mig iordning, kom precis hem. :)

GAH!

Ibland blir jag så sur när tekniken inte fungerar! Jag har skickat mms till bloggen flera gånger under dagen!

Första: Min lärare, min mentor, gissa vem hon tolkade åt. Jo självaste Tokio Hotel.
Jag vart så arg, det är som om det är ödets bisarra sätt att trycka det i ansiktet på mig, du får inte träffa Tokio Hotel men din lärare får det. Först började jag nästan gråta när jag fick veta det, bara av vrede, eller ja kanske mer avundsjuka. Svårt att förklara känlsan, men sen vart det bara skrattretande, hur ofta händer det att ens mentor får tolka åt ens favoritband. Och hur jävla typiskt är det inte att jag inte visste att hon skulle fortsätta tolka efter att jag hade sett henne? Jag visste inte bättre, jag frågade inte om hon kunde skaffa en autograf till mig.

Deprimerad.

Gah, kul nog så sa Kenza att hon hade problem med tolken, som för övrigt är min mentor/lärare. Kul kul kul. Bill lät så söt i NRJ idag. :)

Ska gå spana in Kenzas MTV blogg nu. Ciao!

Jävla skit.

Är så otroligt deprimerad just nu. :(

Jag har varit hyper hela dagen, haft myror i brallan. Vart helt nervös och pirrig. Och hoppats, önskat, varenda sekund, jag har inte varit fokucerad på skolan för femöre. Så har min mobil varit fast klistrad i min hand, kan du inte ringa? har jag tänkt. Önskat. Önskat att någon skulle ringa och säga: Du får se Tokio Hotel imorgon. .. Jag känner mig otroligt trött och deprimerad. Jag har ett ton läxor och jag orkar inte. :(

Jag vill se dem. Jag vill träffa dem, egentligen vill jag se dem uppträda, men jag nöjer mig gärna med att träffa dem i person. ;) "Nöjer". Blä.

Jaja, Prioritering nr 1 när det gäller läxor: Tyska, Spanska och Matte.

Ni får ingen låt. Och mitt MMS inlägg har inte kommit fram. Jag är sur. Nej. Jag är ledsen.

Syns senare om jag är på bättre humör.

Remedy



Drar alldeles strax. Ciao!

Låt: Little Boots - Remedy

Evacuate The Dancefloor



Ibland är det så sjukt underbart att vakna och sån här musik spelas i MTV. Man blir glad, fast klockan inte ens är tio (nio när den här spelades) Jag vaknade kvart över åtta, och klockan åtta stängdes vattnet av. Typiskt. Men jag gick upp i alla fall. Hade inte lust att sova, näsan rann och jag kunde inte andas. Jag lider. Mohaha*

Kollade på bilder från festen i Lördags (min kompis bilddagbok) satt och skrattade. Idag ska jag gå växla mina euro till kronor och mammas danska kronor till svenska kronor. Kul kul kul. Ska kolla vad det är för aktivitet idag, i ehm botkyrka saken, har lust att röra på mig. Har käkat som en gris under helgen. Bad me. ;) Och jag måste köpa kortet. :)

Ehm jag fixade så att mitt nummer är kopplat till min blogg. Och mamma laddade på pengar till min mobil igår *THANK GOD - har varit utan pengar på luren under flera veckor - och i torsdags tog min kompis slut också*
så jag kan skicka lite mms till bloggen. Kul kul kul. Då skriver jag dock bara någon låt. Och ni får ta söka upp skiten själv. :*

Lalalaaaaa* Är hyper. Åt kladdkaka från lördags till frukost. :)



Låt: Cascada - Evacuate The Dancefloor

Sophomore Slump Or Comeback Of The Year



Jag lever fortfarande.

Stack spontant till en spontan fest igår. :D Hade det astrevligt. *HAHAHAH*

Idag så städade jag mitt rum, jag och mamma passade på att montera upp skrivbordet vi köpte i tisdags. Jag passade på att tömma mina fyra sista flyttlådor. :) Nu har jag lite ordning i mitt rum men har också en stor resväska med diverse saker och två påsar brevid med diverse saker. Så när jag och mamma gått köpt mina bokhyllor så kan jag fixa mitt rum så det blir hel klart, jag vill också gå köpa en skrivbordsstol, sitter på en obekväm plast stol just nu. Jag lider .. ;)



Har lite matte jag ska göra. Men tror jag gör det på morgonen, jag ska duscha på morgonen, för de stänger av vattnet under dagen imorgon (de ska fixa något) och då måste jag hinna duscha innan klockan 8. Vill ni veta vilken tid jag börjar imorgon? Halv tolv. Så jag kommer ha en del tid mellan duschen och skolan. Där ska jag nog jobba på matte. Eller vara en allmänt bra bloggare och sitta och stirra på MTV och blogga om både urusla och genialiska låtar. Och få kommentarer om att diverse artist suger, är bäst eller att jag ska kolla in deras blogg. *suck*

Men men, tänkte läsa lite saker och sedan gå lägga mig. Sov sött mina sköna. :*

(imorgon har jag bara två lektioner! :D .. Svenska och matte)



Take our tears, put them on ice
Cause I swear I'd burn this city down to show you the light


There's a drug in the thermostat to warm the room up
And there's another around to help us bend your trust

I've got a sunset in my veins
And I need to take a pill to make this town feel okay

The best part of "Believe" is the "Lie",
I hope you sing along and you steal a line
I need to keep you like this in my mind

So give in or just give up


Jag lyssnar på en MP3 skiva jag gjorde för en miljon år sedan, jag var Fall Out Boy besatt på den tiden, nu så påminner låtarna mig om gamla tider. :)

Låt: Fall Out Boy - Sophomore Slump Or Comeback Of The Year

Girls Just Wanna Have Fun



Jag gillar verkligen Miley Cyrus cover av Cyndi Laupers Girls Just Wanna Have Fun.

Under sommarens gång jag jag och min kusin Meliina rockat loss till den här låten, vare sig på morgonen på väg hem från en fest, eller på väg till en fest, hem från affären, under promenaden mellan våra hus eller i mitt rum. Vi har dansat och hoppat och sjungt som dårar.

Älskar verkligen den här versionen för den är mer modern och mer rockig än Cyndi Laupers.. :)





Vilken tycker ni är bättre? Covern av Miley eller orginalet? Eller kanske någon helt annan cover av låten? Tell me.

Låt1: Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun
Låt2: Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun

Placebo humör.



Vet ni vem den norske bloggaren Toroborgen är? Gah, hans sida funkar iaf inte nu, tänkte länka till ett av hans inlägg, då han träffade sångaren i Placebo, och han visste inte ens vem det var. Han fick en massa komplimanger av sångaren, och han nämnde något om att han känner sig som en groupie. Lite kul tycker jag. :)



Jag är på ett sådan Placebo humör idag. Sjukt chill musik och otroligt speciell musikstil har de. Jag är sjuk och orkar inte lyssna på r'n'b eller rock idag, för kör på musik för mig idag. Är sjukare idag än jag var igår. .. :(

Låt1: Placebo - This Picture
Låt2: Placebo - Special Needs

I Know You Want Me



Mamma sa att jag skulle lägga upp låten och skriva: Mammas favorit.

Här mamma: Mammas favorit.

Låt: Pitbull - I Know You Want Me

edit. jag måste bara säga att den här videon är så oerhört smaklös och trashig.

Reebok och Kanye West

"Reebok baby, you need to try some new things,
have you ever had shoes without shoe strings?
"

Kanye West i låten Run This Town.

"Whether you’re louis vuittonin it up, or reebokin
You see the hate that they serving on a plater
"

Kanye West i låten Knock You Down.

Får han pengar för att rappa om Reebok. Känns lite desperat. Enligt mig. Reklam i videon visst, men att gå så långt att man till och med inkluderar det i låtlyriken. Nej. Not Nice.


Run This Town



Life’s a game and but it's not fair,
I break the rules so I don’t care.

So I keep doing my own thing,
Walking tall against the rain.
Victory’s within the mile,
Almost there don’t give up now,
Only thing thats on my mind is who’s gon run this town tonight.

Rihanna är en grymt vacker kvinna som har en otrolig talang.

Låt: Jay-Z ft. Kanye West, Rihanna - Run the Town

Automatic video



Tycker att Bills dans i den här videon är otroligt rolig. :D

Jag gillar inte videon, med robotarna.. Känns lite geek-warning. :P Och inte hjälper det att jag inte gillar låten i sig så värst mycket. Men men.. Värre saker har hänt. :)

Ååh. Jag längtar till att Humanoid ska komma ut. Jag har hört en massa bra låtar från albumet, och bara för att jag inte gillar en låt så ändrar det inte min kärlek för Tokio Hotel. :)

Låt: Tokio Hotel - Automatic

edit.
den tyska versionen av videon, som jag gillar mer, men kanske för att jag också gillar den tyska versionen av låten bättre också. -.-'

Knock You Down



Woah is me, baby this is tragic
Cause we had it, we was magic
I was flying, now I’m crashing




Låt: Keri Hilson Feat. Kanye West and Ne-Yo - Knock You Down

Firestarter



Vad i helvete? Allvarligt? Gillar folk att lyssna på sån här skit?

Jag sitter hemma och är sjuk, jobbar med läxorna och kollar på MTV. Den här spelades på MTV nyss.

Låt: The Prodigy - Firestarter

En till låt från Tokio Hotels osläppta album.

Känns nästan som om vi kommer hinna höra hela albumet innan det kommer ut. En till låt från Tokio Hotels album Humanoid, låten heter som albumet Humanoid, och är inte olagligt läckt utan finns som en sneak peak i Rolling Stone's hemsida. Klicka här.



Låten låter förbannat bra! Bättre än automatic! :D Ich bin glücklich! :D

African dance var askul btw, asjobbigt men askul. :D

Gårdagens Vlog


Thema Nr 1



Super pepp! :D Lite ont i skallen men annars är det bra. Ska försöka ladda upp en video idag. Gjorde den igår. Så den handlar om igår. Därför updaterade jag inte. Jag var så fokucerad i att få upp videon att jag glömde att jag skulle ha den till bloggen och på så sätt glömde jag hela bloggen i sig.

Men som de flesta Tokio Hotel fans och Kenza läsare vet så kommer TH till Stockholm på Tisdag. Ingen signering, ingen spelning, utan bara press jobb tyvärr. Dagen därpå åker de till Helsingfors och uppträder i galan Liv åt Barnen (Elämä lapsille), samma som de uppträdde på år 2007.

(Tänk att Finland har fått se TH live men inte Sverige *signeringen den 12 juni -07 räknas inte* orättvist)

Saksamma. haft en grymt jobbig dag, inte fysiskt utan psykiskt, vi hade en massa lektioner och en massa läxor. Fast jag höll skenet uppe. TOKIO HOTEL KOMMER JU TILL SVERIGE NÄSTA VECKA!

Igår var jag och mamma IKEA (får ni veta mer om i videon) och ehm köpte ett skrivbord till mig, det skulle vi montera upp idag, men jag tror inte det kommer hända, eftersom jag ska till African Dance idag! :) kul! Synd nog så måste jag plugga nu. Men vi hörs! :D



Låten är en låt från TH första album (deluxe versionen) det är en väldigt pepp låt. Kändes passande.

Låt: Tokio Hotel - Thema nr 1


RSS 2.0