Ich Bin Hyperaktiv

Nenas senaste album är faktiskt sjukt bra. :D

Gillar låten Ich bin Hyperaktiv.. Elektro-rock-pop är underbart, att hon också gör det nu är lite kul, men hon är ju en legendarisk sångerska. :)


For What It's Worth

Jag är uttråkad, äter kex med mjölk och lyssnar på Placebo - For What It's Worth..

Jag vet inte om ni märkt, men jag skickar för det mesta nu bara länkar till Spotify, det är för att YouTube är så lamt det bara går. Man kan knappt lyssna på musik där längre. De låtar man kan lyssna på går inte att bädda in, så jag har gett upp när det gäller YouTube. :)

I och för sig har jag knappt updaterat på senaste tiden.



Mamma var på begravning i Finland den här helgen, och spisen har gått sönder. Vet inte hur jag ska förklara det för henne..

Men det var så att den fungerade tidigare under dagen på lördagen sen när Evelina och jag skulle poppa lite popcorn så tändes inte lampan som visar att plattan är på. Och den blev inte varm. Kollade resten och de fungerade inte heller. Ugnen man kan sätta på den, men värmen går inte få upp. Super kul att få förklara det för henne.

Har kontaktat hyresvärden, bad dem komma på måndag, så snarast som möjligt, jag har städat för att mamma ska vara lite gladare.. Tänkte gå köpa pizza innan hon kommer hem, hon kanske är hungrig, och det är svårt att göra mat utan spis.

Själv gick jag och köpte nudlar och bröd igår för att klara mig tills spisen blir lagad. Men mamma uppskattar inte nudlar. :P Inte jag heller direkt, blir så oerhört äcklad, mår illa och min mage gillar inte heller nudlar. Men men.. :P Man är iaf inte hungrig.. :P

Tänkte plugga lite matte eller svenska. Men jag orkar inte. Måste nog göra det ändå snart.. Buhu..

För er som inte har spotify tryck här.

Humanoid



Man kan lyssna på Humanoid både den Engelska och den Tyska versionen med Spotify.

Lyssna på Geisterfahrer (Phantomrider som den heter på engelska är inte lika bra) den är så underbar, lyssnade på den en miljon gånger både igår och idag och sjöng med på versen som en tjej från ett tyskt punk band sjunger Ich bin hier, hinter dir, Geisterfahrer, ich komm mit, Auf deinem letzten Stück .. Kärlek åt de nya albumen, Tokio Hotel har överträffat sig själva. Rejält. Älskar Hey Du som också är super på engelska Hey You, älskar också de låtar som läckt ut, både tyska och engelska.. Screamin' är också en superbra låt.. :D

*FANGIRLSCREAMS*

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! GISSA VAD JAG LYSSNAR PÅ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

HUR LÄNGE HAR INTE VI TOKIO HOTEL FANS VÄNTAT PÅ DET HÄR?! NU ÄR DAGEN HÄR OCH JAG FÅR CPRYCK HÄR! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
AAAAAAAAAAAAH
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

*Fan-girl-screams*

Ha en bra fortsatt dag, jag ska fortsätta plugga spanska nu.

Brand New Eyes

Har glömt att berätta men jag fixade det här albumet till mig själv någon dag sedan. Kul att det är så mycket bra musik som släpps nu i höst. :D



Finns även i Spotify .. Tryck på bilden för att komma till ablumet i Spotify. :*

Juste ..

.. gissa vilket album jag har skaffat mig.. ;) :D



Världen hetaste Transsa.. Grr.. som gör världens bästa electro musik <3 :D Ich bin sehr glücklich!

liten Update ..

Ska plugga.. Har en massa jävla plugg. Förlåt för att jag inte har updaterat alls under veckan. Har som sagt en massa plugg. Jag kommer hem, äter, pluggar långt in i natten, somnar går upp oh drar till skolan. Mucho mucho.

Ehm, igår så fikade jag med ett par från min klass efter skolan, vi fikade på cafét Muggen i Götgatan. :)


Jag märkte att när jag gjorde den här collaget att jag inte fick en endaste bild på Anna S! :O Men nu kan låtsas att det finns en till anna med. ;) Jag har för mig att hon tog en bild på mig och sig med sin mobil så ifall jag få tag på den så får ni se den. Mohaha :D Men i bilden har ni Annika, Julia, Elsa, Lovisa, Anna W och Alma. :D

Vi hade det askul. Så stack vi hem och senare stack vi till Oliver och kollade på den japanska versionen av The Ring. Jag och Julia tog kål på varandras händer.. ..

Nu har jag ätit av Pizzan mamma bakade igår och jag ska läsa och Piccadilly Cicus ligger inte i Kumla astråkig, men vad gör man inte för betygen. Moahhaha ..

Idag så ska Karro och Veli fira ett år så de har en fest. Så jag ska dit idag. :) Anna S ska med. :D jeij. På söndag ska jag på bio med Anna W. :D

RSS 2.0