If Only



En begåvad brittisk sångerska ^ Katie Vogel.



Låt: Katie Vogel - If Only


Double Trouble (Samey Samey)



Haha, jag har tråkigt, och jag är kissnödig, och ehm. Äh inget mer. ;)

Låt: The Veronicas - Double Trouble (Samey Samey)

ps. Alexandra: förlåt har inte comviq kompis längre så kunde inte svara på smset, men ehm, mamma sa att hon inte vill att en till hund kmr hit, räcker med Gismo, och jag har inte heller något busskort, så om jag skulle vara hos dig så skulle jag inte kunna komma någonvart därifrån sedan, :l .. Ring mig om de e ngt. ;)

Picture Perfect




Visste ni att jag älskar Jeffree Star's musik, hans musik är så .. så .. .. ? Jaja jag älskar det och det här låten har fastnat i min skalle rejält, ofta (läs: hela tiden) så nynnar jag på den här låten ↑

"They say I'm picture perfect, they say I oh so fine.
They see what's on the surface, but not what's on my mind
"

Gillar lyriken i låten, Jeffree Star's låtar brukar för det mesta vara musikporr, men den här låten är inte lika mycket fuck me, I love to fuck, I love dick, CUNT osv som hans låtar brukar handla om. ;) (inte för att resten av låtarna är dåliga, de är super, och asroliga, texterna är underbara) Star lanserar ett nytt album nu den 22 September (Beauty Killer), och jag längtar. :) (en singel från albumet finns redan i hans myspace sida "Prisoner") Det är hans längsta album, hans tidigare album har mer varit som singlar med fyra bonus låtar. (5 låtar max per album) nu är det tolv låtar plus tre bonus låtar. :)



Låt: Jeffree Star - Picture Perfect

La-La-La



Som att åka tillbaka till 90'talet.

Låt: BIGBANG - La-La-La

Metro Station @ Nosturi, 17 jun -09

Bättre sent än aldrig, right?

Konserten var underbar, jag har aldrig varit på en spelning där jag svettades så mycket som jag gjorde i Metro Stations, båda mina favorit låtar spelades, första låten (i spelningen dvs) var Wish We Were Older, som är en av mina aboluta favoriter (delad första plats med Control) och sista låten var Control (mina favorit låtar var high lights of the night) Redan vid första låten var jag lost i det hela, jag hoppade, dansade, svettades och skrek. U N D E R B A R T! Man glömde allt annat, man levde för stunden, jag tog ett fåtal bilder. Jag orkade inte bry mig om kameran, jag minns hellre hur det var där än lägger energi för att sedan minnas hur det var att hela tiden filma och ta bilder. Men det var underbart! När sista låten började, så tappade jag all kontroll över mig, jag släppte allt, folk bråkade om en handduk brevid mig och jag bara kollade på dem och fortsatte med hoppandet, medan folk stannade upp och kollade på dem. Det var något så intensivt att vara där, dansa medan de spelade live framför en. Loved it.

Jag började med att stå låååångt fram, jag hade bara två personer framför mig till scenen, men när de började spela brydde jag mig inte var jag stog, bara jag fick dansa och så, lokalen de spelade i var ju inte så stor, så i vilket fall som helst, även om jag skulle stå längst bak så skulle jag ha sett dem bra. :) Jag stod någonstans i mitten i slutet av spelningen.



Wish We Were Older





Kelsey





Shake It







Control ↑

Inga av bilderna är mina egna, och inga av videoklippen är filmade av mig, men det är från samma spelning :P :D
Får en nostalgi känsla av bilderna och videoklippen, synd att första videon var så kort. Hittade inga längre klipp, bara från spelningen som var dagen efter .. men men..

I had the time of my life. ;) :P :D Metro Station är superbra live! :D

Placebo/Battle For The Sun

Det här albumet är annorlunda från deras tidigare album, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Deras texter i vissa låtar skriker ”PLACEBO” men vissa låtar har väldigt tråkig lyrik. Samma med musiken, vissa låtar låter det som dem, men andra, nä, majoriteten av låtarna på albumet låter inte som Placebo och jag gillar inte det. Sångarens röst har ändrats (med åldern, duh) men, blä, jag älskar deras tidigare album och låtar, och jag som hade väntat på det här albumet vart lite besviken. Jag brukar vara en sådan som kommer ihåg låtar enkelt, och knappt några av deras låtar fastnar i skallen (Förutom Ashtray Heart, Battle For The Sun och Kings of Medicine. Favorit låtarna från albumet, de som faktiskt låter som Placebo, Kitty Litter, första låten är också bra. :> ), låtarna är tråkiga, och inget speciellt. Jag säger inte att albumet suger för det gör den inte, men äldre Placebo album är bättre, tråkigt nog.



Jag gjorde en spellista till er, där har ni hela albumet! (Jag försökte få den fungera så att man ser hela listan i bloggen, men koden vill inte funka, så tryck på pop-out player, så kommer ni till spellistan.)
 
  Standalone player 

Nya Tokio Hotel albumet har ett namn!

Tom skrev idag i sin blogg att det nya albumet nu har ett namn: Humanoid! LÄNGTAR!

Ashtray Heart

Först så kändes varje låt som en och samma låt, men nu tycker jag deras nya album är helt okej! :)



I tore the muscle from your chest
Used it to stub out cigarettes
I listened to your screams of pleasure
And I watch the bed sheets turn blood red




Låt: Placebo - Ashtray Heart

Nya Placebo albumet ..

Jag lyssnar på den nya Placebo albumet just nu, jag vet inte men det mesta låter likadant i mina öron. Ni får en recension någon annan gång, kan börja jobba på den idag, eller i natt. Men jag vill njuta och lyssna på den ett par gånger innan jag skriver vad jag tycker om den.

Ciao!

Monsoon



Det monsun regnar ute. Jag borde sova men lilla jag kan inte somna. Kommer hem den 19nde. Den 16nde (om en vecka) ska jag ser Britney i Hartwall arenan i Helsingfors. (HYPE!)



Älskar låten, det var den som fick mig falla för Tokio Hotel, låten har hjälpt mig genom en massa svåra tider, jag älskar den. Monsoon är en förbannat vacker låt. Jag älskar Tokio Hotel, och jag älskar den här låten och videon. Bill är så vacker i den här videon.



Ber om ursäkt för dålig updatering också, har bara inte haft lust för det.

Låt: Tokio Hotel - Monsoon

RSS 2.0