Mother Mother




Haha låt lyriken inte passar så mycket men jag orkar inte fundera och komma på en passande låt. Idag är det morsdag, och det där är min mamma ↑. Japp och låten heter Mother Mother. Så får det nu vara. Ciao!

Låt: The Veronicas - Mother Mother

Hollywood Whore



Uppe tidigt idag. Det suger. Men är det morsdag är det morsdag. Mamma var ute igår, för jag lovade se efter min lillasyster nu på morgonen. Cassandra kom och väckte mig vid sju. Underbart. Mamma har fortfarande inte kommit hem, och jag har huvudvärk, och är hungrig, och det finns inget att äta hemma. Finns fan ta mig inte ens toapapper. Hoppas mamma köper det när hon kommer.


Vi sitter ute på terassen och det är stekande hett, min lillasyster klagar på att hon kokar. Hon fixar frisyrer till sina gossedjur med vatten. Jaja.. Hejdå!

Älskar låten, den kom på bandit nyss. :)

Låt: Papa Roach - Hollywood Whore

Popular

Herre jösses, har suttit och laddat upp bilder från Ninas student igår till min andra blogg i flera timmar. Därav dålig uppdatering här.

Igår hade vi det askul! Först var vi där när Nina tog studenten, och därefter var det fika hemma hos henne, och därifrån stack vi och grilla, när det vart kallt så stack vi till en kompis, och sedan hem.


Dessa bruttor tog studenten! <3 (↑)






Låt: The Veronicas - Popular

20th Century Boy

Har lite förbannat bråttom nu. Moster ska ta studenten och vi ska åka nu.. Ehm. Låt. Ehm ska leta upp en snabbt..



Låt: Placebo - 20th Century Boy



(CP bild)

Top of The World



Kom precis ut ur duschen, det vart raka bena, body och face scrub, silvershampoo, vanligt shapoo (silvershampoot stinker) och sedan hårinpakning. Tog ett tag. Ska gå hjälpa mamma med disken nu.


Jag hörde bandet med den här låten första gången, de flesta hörde det här bandet med låten Gives You Hell första gången. En super bra låt, och en super hit. :) Dock så gillar jag den här låten mer.

Låt: The All-American Rejects - Top Of The World

Call on Me



Har varit ute med hunden, käkat, smsat, spanat in bloggar, svarat på lite kommentarer, lämnat lite kommentarer och viktigaste av allt stoppat i mig en massa choklad. Ska gå duscha snart.

Laleh är underbar.



Låt: Laleh - Call on Me

I Can't Stay Away


Ska gå ut med hunden snart, och hänga upp tvätt. Har suttit och läst och lyssnat på The Veronicas för er som inte vet så har jag tidigare gjort en recension om deras album Hook Me Up.

Har försökt samla på mig lite inspiration. Har brainstormat lite, och kommit på en ny idé till en historia. Har haft världens skrivlust, och mina två (host*fem*host) andra historier står stilla, och jag har allt framför mig när det gäller vad som ska hända, men orden vill ju inte komma ur mig. Så min brillianta (not) plan är att påbörja en ny. Men men det får väl bli som det blir. Ändå bara en historia som ska upp, (SOM STÅR OERHÖRT STILLA!) och resten är ju bara för mitt egna välbefinnande.



Låt: The Veronicas - I Can't Stay Away

Edit. Förlåt, jag hade fel låt tidigare, men det är ändrat nu.. -.-'

From Yesterday



Så förbannat bittert. Nu i helg är det Siesta festivalen som ni kanske vet. Gissa vilka jävlar uppträder på fredagen (uteslut de som sjunger den här låten, det råkar bara vara vad jag lyssnar på just nu). Bittert. Placebo uppträder, jag har har varit medveten om det här ett bra tag. Och varför jag inte har skaffat biljetter är för att min moster tar studenten samma dag. Härligt. Jaja.

Idag har jag tvättat lite kläder, så fort maskinen är klar så blir det en last till. Moster tar ju studenten på fredag så något lite finare måste jag ha på mig, och det jag vill ha på mig är smutsigt, så det ska jag tvätta idag. Är sugen på donken mat.


Låt: 30 Seconds To Mars - From Yesterday

En till Britney konsert i Stockholm.



Jag vet inte hur många är medvetna om det, men Britney's konsert vart utsåld så snabbt att de bestämde sig för att ha en till dagen efter. Så den 13nde och 14nde Juli uppträder Britney i Globen. Just letting you know. Biljetterna släpptes i måndags, så vitt som jag vet finns det biljetter fortfarande.


(tryck på bilden för att komma till Ticnet för att beställa biljetter)

Låt: Britney Spears - Circus

Disco



Ska gå käka något. Jag älskar den här låten, vaknade och nynnade på den. Metro Station om ungefär tre veckor! Ungefär två veckor tills vi har flyttat! Ibland är livet underbart. En månad och tre veckor till Britney Spears. Och ungefär tre månader och så börjar jag i Södra Latin. Livet leker.


Låt: Metro Station - Disco


Unites States of Whatever

Vad är det med mig och dåliga updateringar nu för tiden? Gud ja. Idag så har jag varit hel dö. Synd för det har varit underbart väder ute! Jag har kallt té brevid mig, inte isté utan te som har hunnit bli kallt. Måste säga att té utan socker är äckligt!



Låten påminner mig om Finland, och någon sommar ett par år sedan. Har även försökt övertala mamma att låta mig åka utomlands under sommaren med Evelina. Får se nu, hoppas, mamma skulle tänka på saken. Åk till Gotland. Jag vill UTOMLANDS, jag har för mig att Gotland hör till Sverige mamma. Åk till Finland, underbart att åka till Finland när jag kommer vara där hela sommaren hos pappa. :D Nä nu ska jag sluta vara så bitter.

Vilket då påminner mig om en bitterkärring med en ful pudel som skriker åt min hund varje gång den vill hälsa på hennes hund. TA BORT DEN DÄR HUNDEN! DEN KOMMER ALLTID! TA BORT DEN! Herre jösses kvinna, ta det lugnt. Stackars barnen omkring blev asrädda. Och ni ska veta att min hund är mindre än hennes, och vill bara hälsa, ni vet, hundar brukar vilja hälsa på varandra, tycker synd om psykopatens hund.


Vill åka till Berlin. Mamma tryck på bilden och läs om Berlin vettja!

Låt: Liam Lynch - United States of Whatever

Radio/Video

Ligger och funderar, (ligger nu, inte sitter) om jag ska ge in till Facebook-trenden, och kanske tillochmed Twitters-trenden. Eller blir det för mycket att updatera?

Nej. Vill. Inte. Ha. Facebook. Men. Börjar. Känna. Att. Jag. Behöver. Ett. Sådant. Konto. Eftersom. ALLA. Har. FACEBOOK. Och, om alla har sån så blir det lättare att hitta folk som man träffat.

Jag brukar söka genom bloggar, och leta efter folks bloggar (genom deras bekantas bloggar ifall de har kommenterat) eller, bilddagboken, ibland loggar jag in i mitt onödiga konto i playahead för att hitta folk.

Men Facebook verkar ju vara enklast för att tracka folk man känner. Stalker varning. ;) (bara ifall jag har tråkigt och undrar vad de har för sig nu för tiden, eller om jag måste nå någon och inte har dess nummer)





Låten är rätt så random, jag lyssnar på den just nu, medan jag funderar. Ska sova på saken. Facebook vs No-Facebook.

Låt: System of A Down - Radio/Video

This Suffering



Är övertrött och kan inte somna.

I alla fall, jag har letat efter den här låten i min låtlista ett tag nu. Lyssnade på en massa Billy Talent för något år sedan, den här låten var en favorit, lyriken är vad jag älskar mest i låten. Idag så gav jag upp på att försöka lyssna igenom alla deras låtar, så jag googlade en del av texten som jag kom ihåg. Så hittade jag den, nu är jag glad!

Ska läsa lite till och sedan gå sova. Sov sött gott folk!



Låt: Billy Talent - This Suffering


This Picture

Sitter och funderar, har folk inget bättre för sig än att kolla runt i bloggar och trycka ner folk? Fick en kommentar om att jag är en fjortis, allvarligt talat så får jag höra emo oftare än fjortis, men men, finns värre saker än att bli kallad fjortis (knappt). (Tror ni har sett för lite bilder på mig, jag gillar ha rött läppstift, svart ögonsminkning och rockabillykläder på mig)

Jaja. Igår var en rolig kväll, med goda (och ett par äckliga) groggar. En massa GHWT, med både gitarr, bad, trummor och sång. (Jag utan som föddes utan fingerkordination spelade inte gitarr eller bas) Jag sjöng och prövade spela trummor, men det gick inte så bra (trummorna dvs, enligt mig var jag rätt så bra på att sjunga med låtar jag aldrig hört). (okej nog hade jag hört låtarna, men inte många av dem, iaf inte de låtarna de ville spela)

Vi sov fyra stycken i en dubbelsäng. Inte världens bekvämaste. Sov ett par timmar, och ändå hann jag drömma skumma drömmar. När alla hade vaknat så lirade vi lite mer GHWT, jag sjöng inte, för jag var för död för det. Jag och Evelina stack till henne, och hämtade pengar, så köpte vi pizza, stack hem till henne och kollade på GA osv. Mamma kom och hämtade mig för mina klackar tog kål på mina fötter. Nu har jag duschat, och det här måste vara ett av de längsta jag skrivit om mitt liv i den här bloggen.



Underbar låt, och en underbar version av låten!

(brukar inte se ut såhär direkt, jag brukar alltid glömma kameran när jag är ute eller ja..↑)

Låt: Placebo - This Picture

All About Us



Torsdagen - var seg.
Fredagen - ROLIG!

Idag ska jag till min kusins kille, där ska vi (kusin, moster, kusinskille + folk) spela Guitar Hero World Tour. Ta det lugnt och så! I natt när jag kom hem mådde jag förbannat dåligt. Vet inte varför, hade ont i skallen och fröst skiten av mig.

Men nu ska jag gå duscha, sedan fixa mig, därefter ska jag ringa Nina och kolla om hon är klar, därefter bussen till Tumba, sen blir det mot Kärrtorp!

Hörs senare, om inte, så imorgon!



Låt: t.A.T.u - All About Us

Attack



Har bråttom nu, ska ta bussen hel. Hejdå!

Låt: System of A Down - Attack

Born For This



Ska dra ut, typ nu. Så ett snabbt och sista inlägg för dagen. Ehm mamma blonderade mig tidigare så blondare vart man. :D På ett bra sätt dvs. Sedan har jag sminkat mig och fixat, haft det tråkigt, försökt hitta något att göra. Och mitt i allt har man bråttom. Sånt är livet. ;) Ciao!


Låt: Paramore - Born For This

Amnesia



Britney i sommar! Skickade sms till mamma (jo jag vet, men det är ju gratis med comviq kompis så varför inte?) frågade om hon kunde färga mitt hår snart, hon svarade med att hon precis har vaknat så om en halvtimme. Jag är nästan helt säker på att en halv timme har gått. Så ska gå över till hennes rum snart.

Under tiden har jag spanat in lite bloggar och lyssnat på glad musik! Har ni besökt Olsen Anonymous? Underbar blogg, tvillingarna Olsen har så grymt snygga skor! Har browsat igenom en massa sidor, och jag älskar deras skor.



Låt: Britney Spears - Amnesia

Chinese



Jag tycker det är konstigt att jag har en massa blåmärken här och var. Har ingen aning varifrån jag fått dem.

Idag är jag rätt så glad, men alla andra har varit bitterfittiga, vet inte varför. För dem borde det ju vara skönare att få vara lediga, jag är ju ledig varje dag, av varje vecka. Men men, om de vill slösa bort sin dag på att vara sura, så visst varsågod!

Mamma har varit vaken i timmar, och har hunnit gå till affären och köpa hårfärg, men nu ligger hon och sover. Tänker inte väcka henne, men sen när hon vaknar får hon ta och färga mitt hår! (hon vaknade nu)



Låt: Lily Allen - Chinese


Numb



Jag har otroligt ont i skallen. Klockan är strax över fyra på natten och jag har precis läst klart någon lite längre uppdelad novell om pirater och förbannelser. Absolut inte det bästa jag läst, men nog har jag hittat värre historier i nätet, och mindre orginella historier. Nu är jag bara trött och ska gå sova.


jag för någon timme sedan^ hade tråkigt så lite smink och bilder vart det. ;)

Låt: Amanda Jenssen - Numb

Runaway



Idag har jag ätit som en gris! Först vid halv fem åt jag frukost (jo jag vet! Jag har inga rutiner alls! det suger) vid sex tiden åt jag middag. Vid halv åtta gjorde mamma ugnspannkaka, och det tryckte man i sig som om man aldrig hade sett mat. Fy. Så har jag väl tryckt i mig ett par mintrullar. JAG KOMMER BLI FET! haha :D Äh man lever bara en gång! :D

Igår under natten städade jag lite, (för att Nina skulle komma idag och kolla på klänningarna) och idag så ville mamma inte ens gå in i "mitt" rum, för hon såg skorna, och tyckte det såg stökigt ut. Jag själv tycker det ser förbannat bra ut. Mammor också.


Låt: Avril Lavigne - Runaway

I Predict A Riot



Ska dra äta nu. Idag har Nina varit hos mig, hon ska låna en klänning  (en av mina tusentals) till sin bal, hon tar ju studenten nu nästa fredag, så de har en bal på tisdag. Men men, vi ska gå käka nu.

Låt: Kaiser Chiefs - I Predict A Riot

Metro Station/Britney Spears





Live i sommar! :D ICH BIN GLÜCKLICH!

Britney och Metro Station live (plus Ciara som förband i Britney's konsert) och vi ska flytta, jag har inget jobb (LEDIGT, ifall jag inte går till Sibylla igen) OCH JAG SKA BÖRJA I SÖDRA LATIN TILL HÖSTEN! :D

Ciao!



Låt1: Metro Station - Shake it
Låt2: Britney Spears - Phonography

Frei Im Freien Fall





Ligger fortfarande i sängen, halft naken under varma täcken. Jag har varit vaken ett tag redan men jag har ingen lust att gå upp. Dock så börjar jag bli lite hungrig. Kanske dags att gå upp. Varför är det så skönt att ligga under flera täcken? Skulle vara så mycket enklare gå upp om det inte var det.


Låt: Tokio Hotel - Frei Im Freien Fall

Insomnia


Bara för att YouTube så förbannat ofta inte vill funka så blir det Dailymotion när det inte vill funka. Gillar inte att man måste ha med videon för att jag vill att det ska se bra ut. Men men, vad gör man inte för musiken. ;)

Lider smått av insomnia, men det kanske har mest att göra med det att jag vaknar så sent varje dag. :)


Låt: The Veronicas - Insomnia

Gives You Hell



Jag var precis ute med vår hund, tråkigt och grått väder har tagit över Stockholm. Jag fick ett begär att lyssna på den här låten, letade upp den i mobilen, och irriterande nog, så har jag en förbannat dålig verison av den här låten. Inte remix eller något, men det prasslar. Asirriterande säger jag!

I wake up every evening with a big smile on face,
and it never feels out of place.


Men men ska leta vidare efter en bättre version så jag inte blir ryckig i skallen nästa gång jag vill höra den!



Låt: The All-American Rejects - Gives You Hell


Foundations



Tjena ni som läser! Jag känner mig asseg, har gjort det hela dagen. Hade en period förra året då jag bara lyssnade på Kate Nash, har för mig det var efter The Brit Awards, då hon vann en massa priser (kommer ihåg att jag undrade varför alla tyckte hon var så speciell, hon såg hur tråkig ut som helst, men som man säger man ska inte döma hunden efter håret) och jag googlade henne, och YouTubade henne. Älskar hennes musikstil och hennes klädstil.



(↑ från The Brit Awards 2008)
Låt: Kate Nash - Foundations

FACK



Har haft låten i skallen hela natten, och bara därför får ni höra den.

Oh my god, I wanna Fackin' Fack
No not Fuck, I said Fack ,
F A C K, F A C K, Fack, Fack-Fack Fackin' freak me!



Låt: Eminem - FACK

Fairytail/Foolin'



Ingen missade väl att (storfavoriten) den snygga (vitryssen) norsken vann ESC. :D YouTube'ade lite om honom, han är från Vitryssland, flyttade därifrån när han var 4-6 årig med båda föräldrarna (och har aldrig åkt tillbaka, för pappsen är fortfarande medborgare där, och de är rädda att han inte skulle kunna komma tillbaka till Norge om de åker dit, Vitryssland är visst en diktatur? Han förklarade något sådant i någon intervju)


Han var med i Norska Idol. Ehm. Han är snygg. Ehm. Han kan spela fiol och piano. Hans pappa är känd fiolist, mamma känd pianist. Ehm. Ja. En annan bra låt av honom som jag hittade var Foolin' riktig jazz känsla, gillare.



Då blir det att åka till Oslo nästa år! :D Mamma sa att det skulle vara kul. Då kan jag, hon, Marika(moster), Janika(moster), Nina(moster), Eve(kusin) och Miranda(kusin) bila dit. :) Då är ju alla vi kusinerna 18, då kan vi gå festa där. -.-' :D

I Norge blir det mycket firande idag (Söndag) Alexander vann och det är deras national dag också!

Låt1: Alexander Rybak - Fairytail
Låt2: Alexander Rybak - Foolin'


If U Seek Amy



Har lust med lite Britney idag. Ska dra till min moster snart, efter det ska vi till min kusins kille och kolla på kattungar<3 Ciao!



Låt: Britney Spears - If U Seek Amy

In the Cold Light of Morning



Lyssnade på den här medan jag gick från busshållsplatsen till mig, (kall morgon/natt) tog tid, eftersom nattbusen inte åker förbi mig, utan den före och den efter men inte min inte. Fy. Vi hade det kul idag. Det sista gick väl lite, nja. Men resten var kul minsan!

Förlåt för att det blev ytterligare en Placebo men tyvärr är bandet en av mina allra favoriter! Den här låten är en av mina favoriter där uppe med Every you, every me.

Sov sött folk! Nu får ni höra Every you, every me också! :D




Låt1: Placebo - In the Cold Light of Morning
Låt2: Placebo - Every
You, Every Me

Smile



Hade lust med lite Lily. :D Ska gå sola nu, och kanske händer något ikväll, vet inte får se, men det verkar som det, men jag har ingen aning vad, men något. Ciao!

Låt: Lily Allen - Smile

Meds



Gissa vilka som släpper ett album nu i sommar? Ja ni gissa rätt, Tokio Hotel, men inte dem jag snackar om just nu. ;) Utan PLACEBO! Den 5 juni släpps deras nya album som ska heta Battle For The Sun. Gissa om jag är glad! :D Placebo är ett av de få banden som har ett eget sound, som de fortfarande har, vissa band brukar starta med ett eget sound men att det tillsist är så mycket inslag av andra artisters sound. Men inte Placebo. Älskar deras musik. Låten som jag har lagt in i inlägget heter Meds och är en av mina favoriter av deras låtar (Dock så har jag en bättre version av låten, techno remix, überbra! men så klart gillar jag orginalet med!)


Låt: Placebo - Meds

All The Small Things



Sitter och snackar med moster, hihi, vi sitter och funderar om det är värt att dra till Rix Fm festivalen i Kungsträdgården imorgon. Kanske kanske, vi båda är fest sugna, men inte är Rix Fm något sådant, synd nog. Någon fest på G folk? :)


Låt: Blink 182 - All The Small Things

Anna Molly


 
Jag älskar den här låten, saken är att jag minns inte riktigt hur jag hittade den, men jag lyssnade på den konstant ett tag. Låten i sig är inget speciellt ändå så älskade jag den!

Sitter och smäller i mig choklad mamma fått från jobbet (mamma jobbar i ett transport företag, i ekonomidelen, och de får alltid en massa varor från företagen de transporterar åt), har aldrig gillat den här chokladen, men under de senaste dagarna har jag smällt i mig en massa. PMS? Kanske det kanske. :)


Låt: Incubus - Anna Molly

I Love You Always Forever



Förlåt för dålig updatering. Det är så att igår kom jag hem vid åtta tiden, gick till sängen för att vänta på mamma, hon andvände vårt internet, så somnade jag! Men vaknade vid elva igen. Så kunde jag inte somna, först vid fem somnade jag om. Och då vart det så att jag inte kunde vakna idag. Men men, snart ska jag hämta min lilla syster från skolan. :)

Hörs senare! :D

Låt: Donna Lewis - I Love You Always Forever

Do You Want To



Är hos min moster just nu, hon lagar fattiga riddare och jag ryckar på YouTube, hur irriterande är det inte med "Det här videoklippet är inte tillängligt i ditt land" eller "Det här videoklippet innehåller ett ljudspår som inte har auktoriserats av alla upphovsrättsinnehavare. Ljudet har avaktiverats." Fy fan. De gör det inte lätt att vara en musikbloggare så som de håller på. ;) 

Vi har varit ute och tagit bilder i "skogen", mycket bar hud och mycket vind = kallt. Men nu ska jag sluta vara osocial, hörs senare! 

Låt: Franz Ferdinand - Do You Want To.

Scheiss Liebe



Irriterad. Japp det är jag. Jag ska gå sova nu, för imorgon måste jag gå up vid elva. Moster ska ju fota mig, till ett av hennes skolprojekt.



Saken är ju den att Christina Klein är sjukt söt och sjukt begåvad sångerska, men ibland funderar man vem i helvete är hennes stylist. Extremt fula kläder har hon, enligt mig.

Låt: LaFee - Scheiss Liebe

Diva



Vart inge elljusspår, för jag är bra på att inte kunna somna på natten, men på morgonen är det inga problem, och det där med att vakna tidigt är inte min favorit. Men ikväll tänkte jag att jag kanske kan ta en runda. Eller inte. Ska gå duscha nu.

Beyonce uppträder i Stockholm imorgon, vilka ska dit? Tyvärr så har jag inga biljetter, och ska stå modell för min moster, hon har ett skolprojekt imorgon(hon går fotomedia).



Låt: Beyoncé - Diva

Flashback



Ska gå sova. Imorgon blir det springa elljusspår och kanske ska till kusinen. Hörs!

Remember when you said that night
That you and I would be forever
What I wouldn't do to have you
Coming back my way



Låt: Darin - Flashback

Can't Catch Tomorrow



Vi har nu skrivit på alla papper och nu är huset sålt officiellt. UNDERBART! Äntligen kan vi flytta härifrån. Mamma och jag får vår lägenhet den första juni, och i mitten av juli så flyttar de in här. Så nu har vi äntligen kommit vidare, det har tagit ett år och en massa skit, men nu börjar allt gå bättre. :D Låten känns så rätt just nu så ni får höra den. :D


Låt: Lostprophets - Can't Catch Tomorrow

Slag Under Bältet



Asså. Jag vet inte. Jag slänger inte med skallen. Nej, jag läste i någon blogg att det här var ett av det bästa Petter gjort på ett tag. Om det här är det bästa på ett tag, så undrar man hur dålig han varit i senaste tiden. Låten suger. Ett riktigt slag under bältet. Fy. Låten. Suger. Extremt.

Hejdå!

Låt: Petter - Slag Under Bältet

Britney Spears/Circus Tour


Biljetterna till Circus-konserten i Globen den 13 Juli -09 släpps imorgon, Måndag klockan 9.00. Biljett priserna är skyhöga. Lika med förväntningarna till showen. De bästa (man sitter på scen! edit- VIP biljetterna kostar 9000 och det är då man sitter på scen) platserna kostar 4500 kr (de billigaste biljetterna kostar drygt 700 spänn). Och nog kommer de för 4500 kr gå åt lika snabbt som resten av biljetterna. Så kom ihåg att vakna tidigt imorgon! (Tryck på bilden ovan för att komma till ticnets sida med Britney biljetterna)


Scenen kommer vara i mitten av arenan, för att förhöja känslan av ett cirkus. Sist Britney var i Sverige gick jag i fyran. (eller femman?) Det var 2004 i vilket fall som helst. Hela Fem år sedan! Men som alla vet har inte Britney haft det så lätt den sista tiden. Jag kommer ihåg att vi satt jääätte långt borta från scenen (The Onyx Hotel Tour) och Britney såg ut som en myra. Men coolt var det i alla fall.

Det var i Maj hon var här minns jag också, vi hade köpt biljetterna tidigare, jag och mina två kusiner, min moster (som är två år äldre än mig) hade inte kunnat köpa. (men vi hade köpt en åt henne som födelsedags present) så när hon fick biljetten var det två dagar innan självaste konserten och hon hade varit deppig hela tiden, och då när hon fick den så vart hon så glad att hon nästan grät. :) Och eftersom min moster fyllde år igår, så är det antagligen imorgon det är exakt fem år sen hon uppträdde. (Jag kollade upp det och japp! Fem år sedan imorgon uppträdde hon i Globen!)


Förbandet i Europa är ingen mindre än Ciara! (I Norra Amerika var det The Pussycat Dolls, Big Apple Cicus och Girlicious)

Set List ser ut såhär:
Akt 1: Circus
  • Welcome to the Circus (Video Introduction)
  • Circus
  • Piece of Me
  • Thunderstorm (Performance Interlude)
  • Radar
Akt 2: House of Fun (Anything Goes)
  • Martial Arts Segue (Performance interlude) (Ft. LAZRtag Remix of Gimme More)
  • Medley:
    • Ooh Ooh Baby
    • Hot as Ice
  • Boys
  • Boot Camp Drill (Performance Interlude)
  • If U Seek Amy
  • Me Against The Music (Bollywood Remix)
  • Everytime
Akt 3: Freakshow/PeepShow
  • Everybody's Looking for Something (Video Interlude) (Ft. Sweet Dreams (Are Made of This))
  • Freakshow
  • Get Naked (I got A Plan)
  • Britney's Hotline (Performance interlude) (Contains elements of Breathe on Me, Boys and I'm a Slave 4 U.)
  • Medley:
    • Breathe on Me
    • Touch of My Hand
Akt 4: Electro Circ
  • Band Jam Segue (Performance Interlude)
  • Do Somethin
  • I'm a Slave 4 U (Remix)
  • Heartbeat (Dance interlude) (Ft. Lollipop, American Boy, Don't Stop The Music, Closer and other songs)
  • Toxic
  • Baby One More Time (Remix)
Encore:
  • Break The Ice ( Video interlude) (Contains elements of Gimme more and I'm A Slave 4 U)
  • Womanizer (Extended Remix)
Den listan är den som har andvänds i Amerika, och det är antagligen den som kommer andvändas i Europa med. Jag tycker det var en väldigt lång lista.


Kom ihåg att vakna i tid imorgon för att beställa biljetter till årets galnaste konsert! Globen säger till och med att det här är den största productionen Globen någonsin ha varit med om!


Unkonkret vs. Wahllos



Jag är så irriterad. Sex åriga envisa barn kan vara så irriterande att man ibland skulle vilja skjuta dem. Fy satan för min syster ibland. "Kan vi gå köpa glass?" Har inga pengar. "Men, huh, vi tar från min spargris." Det spöregnar ute. Jag tänker inte gå ut. "Jag kan gå själv" Nej. "Men följ med då" Nej. "men jag vill ha glass." Vi har glass hemma, om inte det duger så får du väl skita i det. "men det finns bara isglass kvar, det är inte gott. Jag vill ha glass från Statoil." Nej. Det är inte lördag idag, och du har redan ätit glass idag. "Men jag vill ha." Nej. Nej Nej nej nej nejnejnejnejenjenej FATTAR INTE DE ORDET NEJ!? Ung jävel.

Aja. Mamma kom hem och nu är hon inte längre mitt problem.

Låt: Antitainment - Unkonkret vs. Wahllos

Paper Planes



Går dagen var rolig! :D Först stack man och fikade med familjen. Efter det stack man till Tumba Centrum, och så kom min kusins killes kompisar och hämtade oss med bil. Vi åkte en väldig omväg till stan och hem till kusins kille. De hämtade dricka därifrån så stack vi till deras kompis som fyllde år. Där pratades och lektes en massa fyllelekar. Sjukt kul.  Efter det så stack man till en fest men vi var utslängda, vi var för många killar. Tre tjejer var vi och typ sju killar.

Därifrån stack vi till en kompis och där var vi resten av kvällen. Det var kul, en massa bra musikspelades och alla var trevliga. :)

Ha en trevlig dag! Hejdå!



Låt: M.I.A. - Paper Planes

Cigarette Smoke



Idag ska jag till min mormor, där ska vi fira min moster, och antagligen min morbror också. Morbror fyllde år igår, och moster idag. Så dubbelt upp. Senare ska jag med min kära kusin till någon annan som fyller år. Lite festande idag med.



Bilden är inte den bästa, men där har ni mig och min moster igår. :)

Låt: Arctic Monkeys - Cigarette Smoke


She's so High



Ligger och funderar på ett par saker min kusin sa idag. Jag dedikerar den här låten till henne. Hon är en av de som jag älskar mest. Hon är oerhört vacker, oerhört smart, oerhört älskvärd.

Rakastan sua Eve <3



Låt: Tal Bachman - She's so High

Peeping Tom

Hade det skönt och roligt, med underbart folk tills regnet kom. Grillade (-för min del- kyckling)korv och drack alkohol. Gjorde upp en brasa när det började bli kyligt och mörkt. Vid elva tiden började regnet droppa ner. Vid elva spöregnade det. Älskade Sverige.

Här äter vi inte för att vi inte vill bli tjocka och hatar regn för man blir blöt, och det förstör frisyren (vilket påminner mig mitt hår ser ut som jag-vet-inte-vad). I Afrika skulle man döda för både mat och regn.

Vi är så otacksamma för livet vi lever här uppe i underbara Norden.



Jag funderade på varför jag inte har lyssnat på Placebo på ett tag. Så satte jag på den låt som kändes bra, och här varsågod. (Varför jag inte lyssnat på Placebo på ett tag är för att jag lyssnat på mycket Metro Station och The Veronicas.)

Låt: Placebo - Peeping Tom.


All Star



Försöker komma igång med hjälp av musik. Ska dra och grilla snart. Fick inte veta tiden och vaknade lite sent. Har bråttom just nu. Ingen dagens låt idag för jag kommer antagligen inte kunna få tag på en dator efter att jag drar.

Ciao!

Låt: Smash Mouth - All Star

The Fear



Dagen har bestått av ett ständigt gående fram och tillbaka genom Stockholm innestad. Fy fan. Mina fötter gör ont! Har haft cravings till att få höra den här låten. Det är förövrigt ungefär vad jag tänkt och förbannat idag. Fy fan ta det att man inte är rik!

I want to be rich and I want lots of money,
I don’t care about clever, I don’t care about funny,
I want loads of clothes and I want fuckloads of diamonds.
I heard people die while they are trying to find them.




Låt: Lily Allen - The Fear

The Veronicas/Hook Me Up

Vem har nu inte hört The Veronicas låt Untouched. En låt som jag tycker är näst intill perfekt. Den har en bra melodi, snabb rytm, och texten, ja den är inte den mest komplexa texten, vilket gör den underbar. Lätt att sjunga med.


Dessa två super snygga tvillingar (Lisa och Jessica Origliasso) har länge varit kända i deras hemland Australien, men har nu tagit över i stort sätt hela världen. Musiken de skapar är rockig med elektro inslag. En underbar kombination. Deras första album The Secret Life of  släpptes 2006, men albumet som gjorde dem världskända är albumet Hook me Up. Det är albumet jag ska göra en recension om!

(Genom YouTube kommer jag lägga in varje låt så ni själva kan bestämma vad ni tycker om låten. Musik är för individuellt för att jag ska kunna bestämma åt er vilka låtar som är bra och vilka som suger.)

Om ni inte orkar läsa genom varenda låt kan ni gå ner till sammanfattningen. Längst ner i inlägget.


1. Untouched



Som jag sa tidigare så tycker jag att den här låten i stortsätt är perfekt den har bra beat, bra riffs och bra text. En av mina storfavoriter i albumet! Låten kan lika gärna spelas hemma när man känner sig lite nere, lika gärna i festen eller kanske framför spegeln? Ja den passar till lite av varje tillfälle, dock så tycker jag själv inte låten är så somrig ;) Tänker mer på mörker när jag hör låten.

2. Hook Me Up



Jag gillar den här låten, den är en låt som lätt fastnar i skallen, dock så är den inget speciellt. I Australien så var den här låten första Singeln från albumet. Den var uppe i listorna, men ja, den är bra, men inte den bästa från albumet. Klubben? Ja visst! Framför Spegeln? Ja absolut! Musikspelaren? Jo där passar den bäst, där du kan lyssna på den lite var som helst och få rätt beat medan du går. :D


3. This is How it Feels



Jag lyssnade på den här låten när jag skulle sova, det gick inte så bra att somna. ;) Låten har ganska högt tempo och är rätt så skrikig i bitar. Det här en låt som är rolig framför spegeln, i duschen, en låt som är skön att lyssna på när man är ensam. Jag gillar verkligen elektro melodin i låten och det "hackiga", det ryckiga. :D

4. This Love



Personligen tycker jag att det här är en ganska tråkig låt. En sån låt som man kan lyssna på när man sitter långa sträckor i bilen, tåget, planet eller bussen och vill somna. En låt som man kan somna till, nja, inte när man ligger i sängen, men när man som sagt sitter i bilen eller tåget. :) Allmänt så tycker jag att det här är en tråkig kärleks låt.


5. I Can't Stay Away



Den här låten är en av deras bra låtar. En låt som man kan lyssna på på bussen och bara fastna med blicken och hamna i sin egna lilla fantasi-drama-värld där man själv är tillsammans med den snyggaste personen i världen och det bara är drama, man vill ha varandra och ändå så verkar allting bara bli fel, och vipps så är man framme, eller så har man åkt förbi sin stationen man skulle av i. Låten tycker jag griper tag i en, den har musik som är underbar och deras röster är underbara. Perfekta till låten.

6. Take Me on The Floor



Allvarligt, den här låten är som gjord för klubben, discot, festen. UNDERBAR! Man dansar med den här sjukt snygga personen (alla är snygga när man fått i sig ett par drinkar) och man dansar väldigt nära, man vill inte tiden ska gå, klubben stänger ju snart. Den här låten är underbar, och faktumet att de sjunger "I wanna kiss a girl" två gånger och sedan en gång med boy istället för girl är ju för underbart! (vet inte riktigt varför jag älskar det men det gör jag) :D Deras lallande i låten är ger en fest känsla, gillar det! Låten är absolut gjord för festen, och kanske spegeln. :D


7. I Don't Wanna Wait



Den här låten är en som fastnar i huvudet, när jag vaknade idag så spelades den här låten i mitt huvud. Låten är en helt okej låt. De har bättre låtar men också sämre. En av deras rätt så "lugna låtar", med ehm fiol spel i början? :)

8. Popular



Det här är min absoluta favorit i albumet! En låt som ger en bra självkänsla, man lyssnar på den och går runt i stan och känner sig bäst, kanske till och mer småflinar lite då och då, och folk kollar på en och undrar, vem är hon? Låten har skön text och rytm. Låten är bra innan festen, då man fixar sig. Man får rätt feeling inför kvällen. Låten är perfekt framför spegeln och i duschen.


9. Revange is Sweeter (Then You Ever Were)
*Ignorera Harry Potter skiten i början, kunde inte hitta en bättre version i YouTube och att den tar slut bara sådär*



I låten finns det delar jag älskar och delar jag inte gillar. Delar som är bra och delar som är tråkiga. Jag älskar hur de sjunger på ett skrikigt sätt, med raspig röst. Refrängen är bra, men verserna är lite, ja, tråkiga. Jag gillar övergången från versen till refrängen mest. Det raspiga skrikiga sången. Underbart. :)
*Letade skit länge, och så skriver jag sådär tråkigt fy fasike*

10. Someone Wake Me Up



Den här låten är en sådan låt som varje gång den börjar spelas så byter jag låt, automatiskt. Spead Your Wings and Fly-låt. Jag gillar inte den. Gillar inte musiken, inte texten, inte rytmen. Albumets sämsta låt enligt mig.


11. All I Have



Jag älskar den här låten, det är en sån där låt som man sätter på då man ligger i sängen men inte kan somna. Man lyssnar och ser en film framför sig. Låten har drag, och en av deras rockigaste låt. Texten berättar så mycket, och deras röster passar perfekt till den. Det är så förbannat mycket känsla i deras röster, det är som om låten kommer direkt från hjärtat.

12. In Another Life



Också en väldigt rockig låt. Låten är en klyshig kärleks låt, om the one, men, ja, att det inte riktigt går. Blä. Jag vet inte, låten är fin i sig, men, äh jag vet inte. Första kärleken som inte riktigt funkade. Ja, om du har gjort slut med din första kille, eller tjej, så är den här låten kanske bra för dig. Inte fan vet jag, jag gillar inte låten. Passar när man ska sova, lugn och fin, dock så blir den rockig mot slutet.

13. Goodbye to You



Jag gillar inte heller den här låten, den här är en sådan låt att när den kommer så byter jag. Låten har drag, och ehm, texten är lite tråkig. Den här låten är en typisk sista låt i albumet. Namnet heter något med Hejdå, och, ja.. Det är väl i stort sätt det låten handlar om.



I Albumet finns ett par dåliga låtar, men när jag tänker på albumet så minns jag ändå bara de bra låtarna (Vilket är bra för The Veronicas). Min absoluta favorit är Popular. Där efter Untouched, Take Me on the Floor och All I Have. Someone Wake Me up är enligt mig den sämsta låten i hela albumet. Ett par andra låtar som man byter när de är på är Goodbye to You och In Another Life.

Säg vad ni tycker om albumet i kommentarerna!
Läs mer om The Veronicas i deras officiella hemsida HÄR.

Allt för mig nu! Hejdå!

Låtarna är från YouTube, bilderna från deras hemsida.

Control

Den här låten har jag haft i skallen hela dagen! Den är underbar! Jag visste inte ens att den hade en video, men det verkar som låten ska bli Metro Station 's nya singel! Underbart! :D Det här är absolut den här dagens låt! :D (Det står 2007 på videon. Låten kanske har varit singel där, de har ju varit kända i USA ett bra tag. Men om det skulle bli deras nya singel så skulle inte jag klaga!)



Nu ska jag gå käka! Ciao!

Låt: Metro Station - Control



Into The Ocean

Känt mig trött och seg idag, och för att vädret har varit tråkigt och regnigt. (Är ingen regn älskare! ;D)

Därav låten. En av mina favoriter. Enjoy!



Trevlig natt folk!

Låt: Blue October - Into the Ocean

RSS 2.0