King of Pop is Now Dead

Michael Jackson är död och jag orkar inte ens bry mig. Miss Jeffree Star twittade något "roligt" i sin Twitter:

missjeffreestar
                          
So glad that fucking child molestor is dead.
                           Karma, bitch
about 2 hours ago from TwitterFon

Japp. Orkar verkligen inte bry mig. Hans musik lever, han har själv bara varit en skandal kung den senaste tiden, ingen ny musik, så who cares. King of Pop, svart eller vit, med eller utan näsa, död eller levande, orkar verkligen inte bry mig.

Han kanske var ett Musikalist geni i sina unga dagar, men ja.. Äh sak samma. Han är död. Nu vet ni det .. -.-' Jaja, jag är trött och seg.

Hejdå





Låt: Michael Jackson - Beat It


Kelsey

Azzå jag är ju bara fööör sämzt på att updatera (fjortiz röst)

Idag har jag varit och solat, Hangö har de vackraste stränderna i norden. Om ni är i Finland i sommar åk hit. Vackert som satan. :) Är hos min faster nu, vi ska äta snart. -.-' Jag solade i deras terass medan jag väntade på att min kusin och min fasters man skulle komma hem från affären. Skönt, men STEKANDE HETT! Alltså skönt. ;)

Har ingen låt, och orkar tyvärr inte leta upp en u YouTube men lyssnade mycket på Metro Stations låt Kelsey när vi gick till stranden idag. Passande. :) En riktig sommar låt. :)

Metro Station - Kelsey

(Känner mig smått uppblåst idag.. -.-')

De kom hem nu, ska gå käka sedan chilla i terassen med kusin, Hejdå! :)

Self Inflicted / I'm Still Breathing



Jag har haft två låtar i skallen samtidigt, båda av Katy Perry, så går det när man lägger sig efter att ha lyssnat på hennes låtar konstant. Somnade med datorn på inatt med Katy Perry på, vaknade stängde av och lade mig. Lyssnade på Metro Station genom mobilen, men Katy verkade stanna i huvudet.



Jag vet inte riktigt hur jag fått de låtarna passa ihop, men det fick jag. Älskar låten "I'm Still Breathing", det finns en underbar Live version av den låten i YouTube.



Tänkte att när jag väl pratade om det kan jag väl bädda in det i inlägget. :) Ska till affären snart med pappa, sen tänkte jag att jag kan ladda upp de få bilderna jag har från Metro Station konserten, och kolla på en tjejs IRC (ungefär som bilddagboken.se, fast på finska) som jag pratade med när vi köade för att komma ut, och kolla på hennes bilder. :) Sen YouTube efter ett par videos. :) Men vi hörs senare!


Låt1: Katy Perry - Self Inflicted
Låt2: Katy Perry - I'm Still Breathing
Video: Katy Perry - I'm Still Breathing - Live @ Hotel Café in Hollywood


Lemon Tree

Jag förstår inte vad det är för fel på mig, jag brukar vara blogg beroende, nu orkar jag bara inte blogga.

Midsommar i år var väldigt lamt. Det brukar som sagt alltid vara massa med folk här och en massa musik, men iår, det var tomt. Man kunde gå runt utan att få klaustrofobi. Fan det är fel, baja majorna stog upp efter helgen, och till och med det är fel. Men men. I Fredags hade vi det helt okej, det var roligt, pratade med de få som hade kommit hit. På Lördagen vaknade man tidigt och åkte på bröllop, min kusins faster gifte sig, och jag fick följa med. När vi kom tillbaka till byn vi bor i så var klockan ungefär två. Vi stack ut, jag, kusin och kusins låtsasbror. Där var vi med roligt folk och hade det trevligt, vid sju kom jag hem. Klockan 11.20 vaknade jag, klockan 11.30 var jag i bilen med släktingar på väg till min gammelfarfars 93 års firande.

Gårdagens låt:



Jag hade på mig en gulklänning från HM igår, och den här låten kom två gånger på radion, när vi var på väg till bröllopet, då sa jag och min kusin att jag var a lemon tree .. och så kom den när vi var på väg hemåt, och då sjöng vi alla i hela bilen till låten (för att chauffören inte skulle somna, stackarn var trött, eller ja, det skulle jag iaf ha varit) och då sa alla att jag var citron trädet och min kusin insisterade på att hon var a Bloody Mary ..

Jag är trött, jag ska läsa lite, jag ska duscha och sedan ska jag sova. Hejdå!


Låt: Fools Garden - Lemon Tree

Dancing Shoes

Förlåt för dålig updatering, och jag vet, jag skulle ju updatera igår och berätta om Metro Station konserten, bilder och videos och hela skiten. Tog bara elva bilder, och videos, knappast. Det var ett fyhelsike drag i konserten! :D Tröjan jag hade var heldränkt i svett och mina byxor var fastklibbade på huden, mitt hår var BLÖTT som om jag hade kommit ur duschen, fast att jag stank. -.-' Undebart var det. Ska skriva mer om det imorgon? Får se.

Saken är den att jag kom hem på natten i Onsdags, fick veta att två nya Tokio Hotel låtar hade läckt ut, så det var vad hela min natt gick ut på: leta fram låtarna. (SNACKA OM ATT JAG VAR I EXTAS! Först konserten som var så jävla bäst och sedan nya låtar från favorit bandet) Så jag gick och lade mig vid sju på morgonen. Vid fem på kvällen vaknade. Det första jag gjorde var att gå duscha och fixa mig, sedan drog jag till min kusin, där var det fest. Därifrån kom jag först hem vid tre idag på eftermiddagen, och jag har inte fått sova på hela natten (för min kusins låtsasbror har väckt mig hela tiden *alla drar, jag har ingen att dricka med, vakna!* Idiot.) Så har jag inte bara haft lust med bloggen när jag kom hem, jag lagade mat (:O JAG VET: OVANLIGT!) Men nu ska vi gå ut och fira Midsommar. (Bor i en liten stad var faktiskt inga lever -okej ett par kanske- men det här är en turist ort i Finland, midsommar och två veckor efter midsommar -under Regatta- kommer ungdomar från hela Finland för att dricka och chilla, så ut med turisterna nu, medan det finns folk här.)

Så nu ska jag dra ut för att Fira midsommar med turister och min kusin. ;) :)

HA EN TREVLIG MIDSOMMAR!




Är röd som satan för att det är varmt som in i helvete i mitt rum! Men nu ska jag dra CIAO!

Låt: Arctic Monkeys - Dancing Shoes



Metro Station konsert ikväll!

Ska åka nu! Ska se METRO STATION ikväll! :D Superhyper! :D Ehm, bilder kommer imorgon, kanske en eller två videos, beroende på om kameran lever (GLÖMDE LADDA SKITEN!). Men vi ska åka nu, HEJDÅ!


ps. Vi har världens sämsta förband ever, vi har en finsk Idol snubbe, han suger. Båda jag och min kusin hatar ogillar honom. Skit i det nu, HYPER ska se Metro Station idag! Underbart! :D

Metro Station/Metro Station

Jo nu ska jag gå packa kläderna som jag hoppas är torra. Drar snart till Finland. Ta ska ta båten Silja Europa (var pappa jobbade största delen av min barndom, nästintill uppvuxen på den båten). Inlägget har jag gjort tidigare så jag har inte suttit och gjort det här inlägget sådär på fem minuter. jaja Hejdå! Njut av albumet! Ska gå klunka i mig min RedBull nu, för jag kunde inte somna, så ingen sömn har jag fått i natt. I NEED SOME ENERGY! Ciao!



För mig kommer det vara svårt att vara kritisk mot den här plattan, jag älskar näst intill varenda låt i det här albumet. Men jag tänkte; för att jag ska se dem live om två dagar (!) (Onsdag) i Helsingfors så kanske det är dags att göra en recension av deras album.

I bandet Metro Station står Trace Cyrus och Mason Musso för sången och guittarspelet, Blake Healy spelar synthen och Anthony Improgo trummar.


Trace och Mason träffade varandra genom deras syskon, Miley Cyrus och Mitchel Musso, under inspelningen av Disney serien Hannah Montana, var deras syskon spelade huvudrollerna. Trace och Mason delade samma intresse till musiken, Trace hade hört en massa musik som Mason gjort, genom MySpace. De började vara kreativa tillsammans. Strax därefter hittades Blake, honom hittade Trace i MySpace, då var Blake redan med i ett band som hette Synthetic Joy, och tackade nej då Trace frågade om han ville vara med i Metro Station, men han gick dock med på att göra en låt med dem. Där efter hittade de Anthony, och han blev den sista i bandet. De gjorde låten Seventeen Forever, och lade ut den i deras MySpace sida, låten fick enormt mycket uppmärksamhet, och strax därefter blev de erbjudna att få ett kontrakt, Blake lämnade då sitt dåvarande band och gick med i Metro Station i heltid.

Deras första och enda studioalbum heter Metro Station, och det är det albumet jag ska göra en recension om.

Om ni inte orkar läsa genom alla låtarna scrolla ner och läs sammanfattningen längst ner.


1. Seventeen Forever



Det här är en mysig låt. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga. En förbannat mysig låt. Äh kan inte säga mer. Lyssna själva. Det här är deras första låt som de gjorde. Seventeen Forever, hur bra låter det ju inte? Vem vill bli äldre? 17 en underbar ålder. Jag är sjutton om ni råkar undra. (någon i YouTube hade kommenterat att den här passar Twilight, måste hålla med, Bella vill ju bli vampyr, och stanna vid 17 års åldern för alltid, eftersom Edward inte kan åldras -och var sjutton då han blev en vampyr-) Låten passar då man sitter ute och tar det lugnt. Chillar, lever för stunden, för vem vill åldras?

2. Control



ÄLSKAR LÅTEN! Den här är en av de bästa i albumet, en av mina stor favoriter i albumet, om inte min absoluta favorit. Låten handlar ju om att släppa allt, inte kontrollera allt, och på så sätt, kontrollera allt. Eller något åt det hållet(hah*). Jag tycker den här låten är härlig pga elektroinslagen, den snabba rytmen, rockkänslan, och lyriken. För det mesta önskar jag att jag skulle släppa taget, och sluta försöka kontrollera allting. Låten tror jag kommer vara underbar att hoppa och dansa till under deras konsert! Älskar också deras Woah som de har lite här och var i låten!

3. Kelsey



JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN MED! Bara så ni vet. ;) Låten är så urgullig! Skulle vilja att någon skrev en sådan låt till mig, eller att man hette Kelsey. ;) Låten är mysig och gullig, lugnt men ändå så har den lite uptempo. Låten passar då man sitter ute på terassen i sommarsol kanske äter eller dricker något gott.

4. Shake It



Låten som gjorde dem kända! Låten har en somrig känsla (vilket de flesta av deras låtar har enligt mig) och den är härlig. Passar till festen. Inte klubben direkt, passar bättre till hemmafester, kanske grillkvällen, strandpartyt? Jag har faktiskt tröttnat på låten en aning, men ändå så blir man alltid hyper när den kommer på TV, och jag kan tänka mig draget det kommer vara i konserten med den här låten. Låten som alla kan! :D Om du inte har hört den förut så rekomenderar jag att du ska lyssna på den, den fastnar! :D
5. Wish We Were Older



En till storfavorit! Den här och Control står på en delad första plats när det gäller Metro Station. Den här låten är ganska mycket motsatsen till Seventeen Forever (no shit liksom ;>) Jag tänker alltid på en klubb, mycket folk, lite plats, mörkt och stroblights, och en efterfest i någons hotellrum. Japp. Nej men den här låten, är nästintill perfekt. Lyriken passar perfekt med musiken, det älskar vi! Passar till, hm, låt oss tänka, klubben?(eller kanske inte, whateva) Jag gillar lyssna på den här låten när jag ska sova, brukar jag få en film i skallet. Det är kul. Den här låten är en storfavorit bland de flesta som lyssnar på Metro Station, därför tror jag att den här låten kommer vara underbar i konserten, alla hoppar och dansar, och sjunger med! Wonderful! Love it!
6. Now That We’re Done



Låten är rätt så ”rolig”, berättar rätt så mycket sanningen. Dock tycker jag inte musiken passar till lyriken. Jag menar, hela låten låter väldigt glad och så, men de sjunger om att han playade en tjej, sa till sina vänner att hon var asjobbig, medan han pratade och flirtade med henne i telefon, när hon gett upp och skaffat en ny kille så ångrar han sig, och ber om förlåtelse (väldigt ärlig, brukar inte livet vara rätt så mycket sådär?). Jag gillar inte den här låten så värst mycket, jag tycker att musiken ska matcha lyriken, och inte att musiken gör en glad, men texten bara inte passar in. Nä låten är helt okej, men inte en av mina favoriter.

7. True To Me



Mysig låt, söt, men tråkig. En helt okej att lyssna på när man sitter i bilen, eller allmänt vilken som helst resa, bussresa, tågresa, bilresa, flygresa (kan man säga så?), båtresa (äh kanske inte det då, eller kanske om det är en såndär kort resa, färja, men inte under någon kryssning.) .. and so on.
8. Tell Me What To Do



En rolig låt. Hah. Gillar låten. Borde lyssnas på då man gå ute i solen, kanske på väg till stranden? Kär? Jo då kanske du borde lyssna på den här låten. Mysig låt. Jag får verkligen en sommarkänsla av den här låten (vilket får mig att fråga mig själv varför jag inte har den här i min mobil?), ja, det är väl låten. ROLIG SOMMAR LÅT! Sådära. Då förstår ni i alla fall .. ;)
9. California



Bilresan, absolut, roadtrip, absolut! Låten är rolig. Verkligen när man kollar på den videon som jag har tagit ljudet ifrån, tryck på spelaren så kan ni se den. Jag har aldrig riktigt fastnat för låten, den är en chill-låt, men ja, det är nog allt. :)
10. Disco



En till storfavorit. Älskar låtar med elektro och lite inslag av rock! Det är det bästa, man bara vill hoppa och skrika och sjunga! Underbart!

(Kanske därför The Veronicas och Metro Station är en av mina favorit band vid tillfället)

Kommer nog svettas en massa under konserten på onsdag! Dansa och hoppa som en galning! (kanske tappa rösten för att jag kan varenda låt och kommer sjunga som bara den!) Speciellt till Shake it, Wish We Were Older, Control och Disco.

I det här albumet har jag inte riktigt någon låt som jag inte gillar. Jag har mina favoriter och låtar jag inte gillar lite mycket, men ingen jag direkt ogillar.

Låtar som är mina absoluta favoriter är Control och Wish We Were Older, och de jag gillar mindre är True To Me och California. Finns en massa mellan låtar, som är som är helt okej, Disco och Kelsey är de bästa mellan låtarna, Seventeen Forever och Shake It är mellan låtarna av mellan låtarna, mindre bra mellan låtarna är då Now That We’re Done och Tell Me What To Do.

Kommer nog bli en underbar konsert. Mycket svett, dans, sång och det bästa: FANTASTISK MUSIK! Älskar albumet! :D

Mannequin



Fall för mig, fall för mig. FALL FÖR MIG. Äh det verkar inte funka. :( FALL FÖR MIG! FALL! Fan. Känner mig ensam. :( FALL!

Jag ger upp.

Men imorgon åker jag till Finland. Ska kanske försöka få till ett inlägg innan jag drar. Klockan. Fem. På. Morgonen. Jag är ingen morgon människa. Men har köpt RedBull till både mig och mamma. Frågan är om jag ens har somnat då. Jaja, jag har packat en del, men en del som jag tvättat hänger fortfarande på tork, och, ehm ja.. De måste jag komma ihåg att packa. Men HEJDÅ!

Ett väldigt intressant inlägg får ni imorgon! :O Vid fem på morgonen! ;)



Låt: Katy Perry - Mannequin

This Love This Hate



Hatar livet. Förlåt för dålig updatering. Nästa vecka åker jag till Finland, så då kan det börja bli bättre updateringar. Jag känner inte för något just nu, och det kommer synas på bloggen. Jag låter låten tala.

I see you so please stay strong
I'll sing you one last song and then I'm gone
I don't wanna live this destiny it goes on endlessly



Låt: Hollywood Undead - This Love This Hate

Right Round



Jag är inte riktigt säker om det är datorn eller jag som är stilla just nu eller om vi båda är stilla.. Dock så är jag nykter. Ibland slår det till bara,(plötsligt händer det) och går över direkt.

Vad ska jag säga om låten, den spelas hela tiden, över allt och den fastnar. När vi dansade idag och när vi satt på bussen hem spelades den.

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down ..



För att jag var så snygg, bilder kommer senare idag, orkar inte börja leta genom rummet efter kamerakabeln. :) Evelina och Nina sover över här och jag har möblerat om lite snabbt, de sover på bäddsoffan och jag på min madrass och pga det har jag flyttat undan allt till hörnet av rummet, och där någonstans är den förbannade sladden.

Hörs senare!

ps. EGOINA KOMMENTERADE PÅ MITT FÖRRA INLÄGG! FREAKY! :D HIHIHI* GLAD! om det nu inte var någon som lurade mig

ps2. det var svinkallt ute ikväll! Fy satan för kyla!

Låt: Flo Rida ft. Kesha - Right Round

I'm Lost Without You



Jag ska gå sova nu. Jag skrev en lapp till mamma som jag förövrigt tejpade på min dörr. Det står på finska att hon inte ska ta min skinnjacka. För den bitchen har tagit den de senaste dagarna, tur som hon hade idag så vaknade jag försent, så det vart inte åka till Tumba och kolla efter bekväma ballerina skor, men bra det för jag börjar känna att det börjar bli lite tunt om pengar i kortet. Men imorgon tar en kompis studenten och ja, som det ser ut nu så kommer det regna, och så måste jag ha jacka, och har jag någon annan jacka? Nej precis my point proven.

Det här visste ni inte heller (för jag har berättat att jag också var Darin galen vid ett tillfälle) om mig, när jag gick i sjuan var jag galen i Blink 182. Och en i min klass (som förövrigt kallade sig min bästis för tillfället) började bråka med mig för att jag "härmade" henne genom att börja lyssna på bandet. Även fast jag hade hört talas om bandet från en annan kompis. Hon kallade mig hora, och jag vart ledsen. Gick ut i regnet och lyssnade på den här låten och grät.

(inte pga henne, utan hon hade pratat med min riktiga bästis, och ja ni vet snackat skit, och fått henne att bli sur på mig) (och i självaste verket tror jag att den där tjejen som vart sur på mig för att den andra bruden snackade skit om mig, hade jag lite mer än vänskapliga känslor för, men det ska vi hålla tyst om) (jag menar lyssna på låten, vänskap? Knappast.)

Oj vad mycket text det vart. Men men. Ibland är man trött och uttråkad. Godnatt! Ska upp tidigt, ska välja tapeter till den nya lägenheten med mamma. Botkyrkabyggen fixar vettni.


Så här ↑ het var jag i sjuan (okej det finns en massa tönt bilder också, men dem visar jag inte, haha och inte för att man ser mycket på den här bilden)


det här ↑ är då jag i brunt hår(färgat) med Liv! :D (som gick i min klass i femman och sexan, sen flyttade idioten till Norrtälje, men nog träffar jag henne fortfarande!) :D

Låt: Blink 182 - I'm Lost Without You


ps. Hur kommer det sig att jag satte mig framför datorn, och tog upp Word för att göra en recension om ett album, men sen började jag läsa genom gamla Egoina inlägg? hihi, jag vet för övrigt vad hon heter och var hon bor, inte alls stalker, men ibland har man bara lite tråkigt om nätterna, och ni kanske inte visste det men, jag är ett nattdjur.


ps2. nej det är inte Liv som är den där tjejen som vart sur på mig för att den andra sa något dumt om mig.. -.-' hhhahahah -ja jag är trött- -och flummig-

See You Again



Jag tycker faktiskt att Miley är grymt duktig (den här låten är hennes bästa enligt mig). Hon är (?15?) yngre än mig och hon är så stor (inte i klädstorlek) som hon är och hon kan faktiskt sjunga bra, och hon har lyckats i livet, kan inget annat är glädjas åt henne.



Låt: Miley Cyrus - See You Again


Everywhere I Go



Har haft låten i skallen hela natten och hela dagen. Texten är så bisarr! Jag vet inte hur många av er har hört talas om bandet Hollywood Undead (de vart kända genom MySpace). Det är ehm, scene(emo), punk med rap? Jaja. Sköna låtar har de iallafall. De har låten Undead som debut singel från deras debut album Swan Songs, brukar höra den lite då och då i Bandit, och MTV visar den lite då och då med.



Låt: Hollywood Undead - Everywhere I Go

Here Comes That Rainy Day Feeling Again



Idag har jag kännt mig seg och sjuk. Dock har jag fått mycket gjort. Jag (och mamma) har packat ca 10 lådor nu på kvällen. Flytten kommer närmare och närmare. Våra lådor tog slut så imorgon ska mamma hämta fler från min moster (hennes man tar med lådor från jobbet) så får vi se hur det blir med att rensa förrådet. Saken är den att idioten först måste tömma sina saker för att vi ska kunna packa våra saker. Eftersom hans alla saker ligger där huller om buller och hur fan ska vi hitta våra saker när hans prylat är överallt.

Dagens höjdpunkt var att jag köpte en RedBull. Älskar det! Och det var ett tag sedan man drack energidricka. När jag gick i nian så drack jag ungefär en eller två stycken om dagen, inte bra, men gott som fan. Det var mitt kaffe. Men så förbjöd mamma mig från att dricka det (inte för att det var därför jag slutade köpa dem, utan jag la pengarna på att köpa något annat - under min shopoholic period), men det är alltid lika gott, och nu när jag inte är lika van vid det längre så känner jag hur hyper jag blir. :)

Någon plingade på dörren, men det är ändå inte till mig så inte fan ska jag gå öppna.

Idag har det regnat hela dagen, och det var faktiskt lugnande att lyssna på regnet medan jag sov, och när jag vaknade gick jag och satte mig i terassen (vi har tak över terassen) och det var skönt med lite friskluft och lite svalhet. Ganska glad för att det inte var stekande varmt idag. Imorgon skulle det kunna vara det dock. Orkar inte med regn mer än en dag. Och jag känner att jag ska sluta skriva, och leta upp en bild. För det här är rätt så mycket text. (ni ska se min andra blogg, där är det bara text, inte undra på att jag inte har många läsare där, vem fan orkar läsa om andras liv? *hah! Jag!*)


Låt: The Fortunes - Here Comes That Rainy Day Feeling Again

Insanity



Ska gå käka sedan bära ner gräsklipparn för att sedan klippa gräset i framsidan.

Har ni tänkt på det att Darin, var aldrig Idol-Darin, de flesta från Idol blir alltid Idol- Blablabla, men Darin var alltid bara Darin. Har jag nämn att jag var galet besatt i Darin när jag var yngre (men vem var inte det under Darin hysterin?). Jag gick till varje signering som var i Stockholms området, var i ett av hans konserter, vi åkte till och med hem till honom, jag och ett par kompisar (och turen på vår sida, så kom han hem när vi var där). Det var då det, jag tycker fortfarande Darin är grymt duktig, för det är han, men jag är inte på något sätt besatt av honom,*tack gode gud* för då hade jag nog ha velat döda Kat De Luna. *HAHAH*


Låt: Darin - Insanity


Eyes Watering

Jag är inte på humör för att blogga. Och jag vet inte vad jag ska lägga för låt. Just nu spelas LaFee men henne har jag ingen lust för heller, men jag orkar inte byta låt.

Gismo (vår vovve) har spytt, matvägrat, bajsat inne och gått och lagt sig på vår gräsmatta utan någon alls andledning (släppte ut honom så han skulle bajsa där istället för inne). Hundjäveln beter sig skumt. Han har säkert fått solsting. Jag har en känsla av att hundar inte kan få solsting. Dock så har han käkat gräs idag, för hundjäveln ville härma grannenskatt. Fick tvätta mattan var han spytt. Torka upp skiten han sket, fick gå bära in honom när han ville ligga ute och jag frös, för att han inte lyssnade. Nu är jag bara förbannat irriterad på hunden. Nä, stackarn.




Jag orkar inte skriva mer.

Låt: The Red Jumpsuit Apparatus - Eyes Watering

edit: Fan vad jag nu är irriterad på mig själv, jag klagar på en sjuk hund, stackarn. Och för det faktumet att jag tänkte göra en recension om Metro Station's album Metro Station. Men nu orkar jag inte. Imorgon. Kanske. Får se, måste klippa gräsmattan imorgon. Varför lovar jag alltid att jag ska göra jobbiga saker när mamma frågar om jag kan göra det?

RSS 2.0