Sockerhög.

Jag skulle mer än gärna kolla på VMA's i natt, men tyvärr så har jag skola imorgon, sovmorgon men anyways, och så har jag ingen TV i mitt rum och mamma sover i vardagsrummet, ska nog kolla någon repris imorgon. :* :D

Har hållt på med läxor som en galning de senaste timmarna, har hunnit göra en tyska uppsats (askort, man skulle bara berätta lite om sig själv), spanska uppgifter, matte och svenska. Måste skaffa mig ett häfte, en liten en, som jag kan andvända som läslogg, som vår svenska lärare vill att vi ska göra, för att ha anteckningar till uppsatsen senare, om vi inte har anteckningar får vi inte ens göra uppsatsen, vi har en gestapo lärare. Jag måste även gå lämna tillbaka ett par böcker till biblioteket och låna en engelska bok, eftersom vi ska lära en bok på engelska i engelskan.

jepjepjep.. Lily Allen - Everyone's at it spelas just nu.. A' Löw' höö' mjusic *Brittisk accent* .. Lalallaaaa .. :*

Jag har matte del prov på tisdag, och tyska och spanska läxan till tisdag, tandläkare under tyskan dock. Försöker göra alla de små läxorna nu så jag kan plugga matte imorgon ostört. ;) :P

Darin - Runaway spelas nu.. :P

Tahaha.. Ska få tandställning snart, scary, gör det ont? Mucho? Gaah, kommer jag kunna äta ordenkligt? .. Vad kul vet ni. Ett av mina första inlägg i den här bloggen var då jag skulle till tandläkaren och träffa specialisten som skulle bestämma om jag skulle få en check till tandreglisten.. (nej skoja bara, det vare visst inte, men i min gamla blogg skrev jag om det, och det var just den dagen jag skrev mitt första inlägg i den här bloggen, var vaken hela natten med designen, och skulle upp tidigt till tandläkaren, och sedan öppnade jag bloggen då jag hade Britney inlägget, då hade jag 199 besökare, mitt absoluta besöksrekord, måste försöka få upp min statistik igen, synd att jag aldrig orkar blogga) .. Vart i helvete är den där checken btw. .. -.-' Måste leta runt imorgon. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag.



Men men ska gå sova snart. Hörs imorgon, ska försöka updatera innan jag drar till skolan börjar ju först halv ett men jag älskar att sova.

Tchüss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0